"Κύριε Δούκα...μην εμφανίζεστε στις συνεδριάσεις σε ανάκλιντρο ως άλλος Ρωμαίος Αυτοκράτορας"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σε απάντηση του Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Αρχής (1/12/2021), παρατηρήσαμε πως ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στη δική μας απουσία, λες και οι υπόλοιπες παρατάξεις ήταν παρούσες σε αυτό και πραγματοποιήθηκε κανονική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν σύγχυση, ερώτησαν από πότε εκπροσωπούμε εμείς και τις υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Δεν εκπροσωπούμε καμία άλλη παράταξη, δεδομένου ότι οι θέσεις των 2 άλλων παρατάξεων ήταν γνώστες, από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της 24ης Νοεμβρίου.

Η Δημοτική Αρχή, είναι τουλάχιστον οξύμωρο αλλά παράλληλα και προκλητικό να μιλά για υγειονομικά πρωτόκολλα Covid-19 και μέτρα προστασίας, όταν προ μηνών διοργάνωσε Κορωνοπάρτι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μετα μουσικών ακουσμάτων. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε, πως έγινε και η αίτια να σταματήσει η διέλευση της Ολυμπιακής φλόγας, λόγω των απαράδεκτων ενεργειών και της φιέστας που διοργάνωσε.

Λέξεις όπως σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, χάνουν κάθε εννοιολογική σημασία και αποκτούν αρνητικό πρόσημο, όταν η Δημοτική Αρχή τις αναφέρει ως χαρακτηριστικά της. Ουδεμία σχέση είχε και έχει με αυτές τις έννοιες και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι!

Υ.Γ Κύριε Δούκα, μάθετε να σέβεστε τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και μην εμφανίζεστε στις συνεδριάσεις σε ανάκλιντρο ως άλλος Ρωμαίος Αυτοκράτορας.ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr