ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ: Πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα προτεραιότητας και διαχείρισης ασθενώνΠρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα προτεραιότητας και διαχείρισης ασθενών από το Νοσοκομείο Μολάων!
Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευτεί για την υιοθέτηση ενός σύγχρονου, ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης και λειτουργίας της Ν.Μ Μολάων! Το κάνουμε πράξη!
Ένα νέο, καινοτόμο ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας και διαχείρισης ασθενών τοποθετήθηκε στη Ν.Μ Μολάων.
Η εφαρμογή του νέου συστήματος έρχεται στα πλαίσια αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του Νοσοκομείου καθώς και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται.
Το νέο σύστημα διευκολύνει τη βέλτιστη εξυπηρέτησή των ασθενών και των συγγενών τους αφού πλέον, τους παρέχει τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την προτεραιότητα, τους χρόνους αναμονής του Νοσοκομείου, τον αριθμό ασθενών που εξυπηρετείται εκείνη τη στιγμή, με στόχο να μειωθεί ο χρόνος αναμονής τους στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, όταν έχει συνωστισμό ασθενών.
Μάλιστα, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών ενημερώσεων σχετικά με τον προσδιορισμό του εκτιμώμενου εναπομείναντα χρόνου αναμονής και εξυπηρέτησής των ασθενών στο αντίστοιχο ιατρείο, που διεκπεραιώνεται με ηλεκτρονική ειδοποίηση και αναγγελία, ενώ στα άμεσο μέλλον αυτό θα μπορεί να υλοποιείται με SMS και Email στο κινητό τους τηλέφωνο!
Η πρωτοβουλία αυτής της πρωτότυπης και καινοτόμου υπηρεσίας, που αποκτήθηκε μέσω Δωρεάς, αποσκοπεί στη βελτίωση του παρεχόμενου επιπέδου εξυπηρέτησης των χρηστών υπηρεσιών υγείας, αφού μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος αναμονής στα Εξωτερικά Τακτικά και Έκτακτα Ιατρεία του Νοσοκομείου, η επίσκεψη στο Νοσοκομείο γίνεται πιο άνετη, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγεται η ταλαιπωρία των ασθενών, ειδικά τις ημέρες που παρουσιάζεται αυξημένη προσέλευση.
Ταυτόχρονα, επιτρέπεται η σωστή διαχείριση των προσερχόμενων ασθενών σε όλα τα ιατρεία, τακτικά και έκτακτα, μέσω της online εποπτείας του συστήματος, δίνοντας στην υπηρεσία real time στατιστικά στοιχεία για τους χρόνους αναμονής για λήψη υγειονομικής φροντίδας, τον μέσο χρόνο εξυπηρέτησης των ληπτών υπηρεσιών υγείας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα μεθοδολογικό πλαίσιο για τους επαγγελματίες υγείας.
#Νοσοκομείο_Μολάων_ΝέαΕποχή
#σύστημα_προτεραιότητας
#Ασθενοκεντρικό_Μοντέλο


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

Menu 5 αστέρων στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων!

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ