ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ: Πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα προτεραιότητας και διαχείρισης ασθενών



Πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα προτεραιότητας και διαχείρισης ασθενών από το Νοσοκομείο Μολάων!
Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευτεί για την υιοθέτηση ενός σύγχρονου, ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης και λειτουργίας της Ν.Μ Μολάων! Το κάνουμε πράξη!
Ένα νέο, καινοτόμο ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας και διαχείρισης ασθενών τοποθετήθηκε στη Ν.Μ Μολάων.
Η εφαρμογή του νέου συστήματος έρχεται στα πλαίσια αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του Νοσοκομείου καθώς και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται.
Το νέο σύστημα διευκολύνει τη βέλτιστη εξυπηρέτησή των ασθενών και των συγγενών τους αφού πλέον, τους παρέχει τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την προτεραιότητα, τους χρόνους αναμονής του Νοσοκομείου, τον αριθμό ασθενών που εξυπηρετείται εκείνη τη στιγμή, με στόχο να μειωθεί ο χρόνος αναμονής τους στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, όταν έχει συνωστισμό ασθενών.
Μάλιστα, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών ενημερώσεων σχετικά με τον προσδιορισμό του εκτιμώμενου εναπομείναντα χρόνου αναμονής και εξυπηρέτησής των ασθενών στο αντίστοιχο ιατρείο, που διεκπεραιώνεται με ηλεκτρονική ειδοποίηση και αναγγελία, ενώ στα άμεσο μέλλον αυτό θα μπορεί να υλοποιείται με SMS και Email στο κινητό τους τηλέφωνο!
Η πρωτοβουλία αυτής της πρωτότυπης και καινοτόμου υπηρεσίας, που αποκτήθηκε μέσω Δωρεάς, αποσκοπεί στη βελτίωση του παρεχόμενου επιπέδου εξυπηρέτησης των χρηστών υπηρεσιών υγείας, αφού μειώνεται κατά πολύ ο χρόνος αναμονής στα Εξωτερικά Τακτικά και Έκτακτα Ιατρεία του Νοσοκομείου, η επίσκεψη στο Νοσοκομείο γίνεται πιο άνετη, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγεται η ταλαιπωρία των ασθενών, ειδικά τις ημέρες που παρουσιάζεται αυξημένη προσέλευση.
Ταυτόχρονα, επιτρέπεται η σωστή διαχείριση των προσερχόμενων ασθενών σε όλα τα ιατρεία, τακτικά και έκτακτα, μέσω της online εποπτείας του συστήματος, δίνοντας στην υπηρεσία real time στατιστικά στοιχεία για τους χρόνους αναμονής για λήψη υγειονομικής φροντίδας, τον μέσο χρόνο εξυπηρέτησης των ληπτών υπηρεσιών υγείας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα μεθοδολογικό πλαίσιο για τους επαγγελματίες υγείας.
#Νοσοκομείο_Μολάων_ΝέαΕποχή
#σύστημα_προτεραιότητας
#Ασθενοκεντρικό_Μοντέλο


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ