Συνάντηση Νίκα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπ. ΛιβανόΤο συντομότερο δυνατό θα προχωρήσει από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η διαδικασία για την προσωρινή παραχώρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου χώρων στο κτήριο του πρώην Ινστιτούτου Ελαίας, στην Καλαμάτα.

Στο εν λόγω κτήριο θα φιλοξενηθεί η ΔΑΟΚ της Π.Ε. Μεσσηνίας για το διάστημα κατά το οποίο θα εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Καλαμάτα.

Την σχετική διαβεβαίωση έδωσε στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, στη συνάντηση που ο περιφερειάρχης είχε μαζί του στην Αθήνα, χθες Τρίτη 21 Δεκεμβρίου.

Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλου, ο υπουργός δήλωσε ότι το υπουργείο θα διευκολύνει την Περιφέρεια και στην διαδικασία που απαιτείται για την λειτουργία υδατοδρομίου στη λίμνη Τάκα, δεδομένου ότι το υπουργείο ΑΑΤ είναι αρμόδιο για τα ύδατα στον ταμιευτήρα.


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

Ζ.ΚΑΡΟΥΝΗΣ Μονή Αγίων Αναργύρων : ηχογραφήσαμε την ακολουθία των αγίων Ιωσήφ του ησυχαστού Δανιήλ και Εφραίμ των Κατουνακιωτών.

Στην Πάργα αντιπροσωπεία Μανιατών για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Μάχης της Σπλάντζας και την θυσία του Κυριακούλη Μαυρομιχάλη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ