8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2022 στο Mec ΠαιανίαςΤο Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2022 στο Mec Παιανίας.


Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντας τους τόσο στην εγχώρια όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών. Επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσα από τα social media της ΕΞΠΟΤΡΟΦ όπως επίσης να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσα από live μαγειρικές δημιουργίες διακεκριμένων Chef.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24m2 / 4 εκθέτες. Σε περίπτωση όπου το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι αυξημένο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί επιπλέον χώρος. Το κόστος ανά εκθέτη ανέρχεται σε 672€ πλέον ΦΠΑ και το Επιμελητήριο Λακωνίας προτίθεται να καλύψει το 50% του κόστους. Σημειώνεται ότι κάθε επιλογή επιπλέον του βασικού εξοπλισμού θα βαρύνει τους εκθέτες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις - μέλη όπως αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι 03/01/2022 στο e-mail gytheioc@otenet.gr. Βασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2022. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2733022279 εσωτ. 5 κ. Γιώργος Χαλουλάκος ή εσωτ. 6 κα Ελένη Γκαραβέλη.

*Συνημμένα η αίτηση συμμετοχής και το έντυπο με τις παροχές

Αρχεία
Δήλωση συμμετοχής
Έντυπο Παροχών


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

Ζ.ΚΑΡΟΥΝΗΣ Μονή Αγίων Αναργύρων : ηχογραφήσαμε την ακολουθία των αγίων Ιωσήφ του ησυχαστού Δανιήλ και Εφραίμ των Κατουνακιωτών.

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ