ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 20/12/2021Ημ/νία Τέλεσης: 20/12/2021 - 18:00
Παρατηρήσεις:

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 20-12-2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 18:00.

Η τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της μεικτής συνεδρίασης και η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ. 643/2021 (Α.Π.:69472/24.09.2021) Εγκυκλίου του ΥΠ. ΕΣ.«Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας» καθώς και την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 66436/22.10.2021 (ΦΕΚ 4919/24.10.2021 τεύχος Β'): Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, , με τα παρακάτω θέματα:ΘΕΜΑ 1ο: «Λήψη απόφασης για έγκριση σχεδίου δανειστικού συμβολαίου μεταξύ Δήμου Ευρώτα και Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων»

Εισηγητής: κ. Λυμπέρης Παναγιώτης –αντιδήμαρχοςΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ευρώτα στο δίκτυο των «100 Έξυπνων και Κλιματικά Ουδέτερων Πόλεων έως το 2030»

Εισηγητής: κ. Βέρδος Δήμος –ΔήμαρχοςΘΕΜΑ 3ο: Χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων σε οικονομικά αδύναμους κατοίκους

Εισηγητής: κ. Λυμπέρης Παναγιώτης –αντιδήμαρχοςΘΕΜΑ 4ο: «Λήψη απόφασης για την απευθείας αγορά ακινήτου εντός ορίων της Κοινότητας Στεφανιάς του Δήμου Ευρώτα και Ορισμός Επιτροπής κατά το άρθρο 186 παρ. 5 του Ν. 3463/06»

Εισηγητής: κ. Λυμπέρης Παναγιώτης –αντιδήμαρχοςΘΕΜΑ 5ο: «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ- ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2021» σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ. 16509/01-12-2021 εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας

Εισηγητής: κ. Λυμπέρης Παναγιώτης –αντιδήμαρχος

ΘΕΜΑ 6ο: «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ- ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2021» σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ. 17127/13-12-2021 εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας

Εισηγητής: κ. Λυμπέρης Παναγιώτης –αντιδήμαρχοςΘΕΜΑ 7ο: Παράνομες εργασίες στο χώρο για την εγκατάσταση σκουπιδοεργοστασίου στα «Ξηροκάμπια» ΤΚ Σκάλας. Λήψη απόφασης

Εισηγητής: κ. Κυλάκος Γεώργιος – δημοτικός σύμβουλοςΘΕΜΑ 8ο: Υποβολή αιτήματος προς την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην περιοχή Δήμου Ευρώτα, με ανάπτυξη μηχανισμών επιτήρησης και διαχείρισης κρίσεων σε θέματα Υγείας και πρόταση Προγραμματικής Σύμβασης.

Εισηγητής: κ. Νταλιάνης Δημήτριος – δημοτικός σύμβουλοςΘΕΜΑ 9ο: Παραχώρηση γραφείων για την αποδοτικότερη λειτουργία των δημοτικών παρατάξεων (καταλληλότερος χώρος, εξοπλισμός γραφείων, γραμματειακή υποστήριξη) κατά άρθρο 73 παρ. 9 όπως ισχύει.

Εισηγητής: κ. Νταλιάνης Δημήτριος – δημοτικός σύμβουλοςΘΕΜΑ 10ο: Υποβολή αιτήματος προς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για την μελέτη παράκαμψης ΣΚΑΛΑΣ.

Εισηγητής: κ. Νταλιάνης Δημήτριος – δημοτικός σύμβουλοςΘΕΜΑ 11ο: Υποβολή αιτήματος προς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για την μελέτη οριοθέτησης Ποταμού Ευρώτα και ανάδειξης ως τμήματός του, στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Ευρώτα.

Εισηγητής: κ. Νταλιάνης Δημήτριος – δημοτικός σύμβουλοςΘΕΜΑ 12ο: Ψήφισμα – αίτηση προς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για την αφαίρεση γραπτών συνθημάτων προπαγάνδας εγκληματικής οργάνωσης σε ιδιοκτησία της που βρίσκεται στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Ευρώτα

Εισηγητής: κ. Μαρουδάς Γεώργιος – δημοτικός σύμβουλοςΓια τη συμμετοχή σας στη δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή συνεδρίαση) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πρέπει να ενημερώσετε την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στη συνεδρίαση, δηλ. είτε δια ζώσης, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, μέχρι την 20η Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 με τον κάτωθι τρόπο:
Ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) από τον προσωπικό σας λογαριασμό προς το e-mail της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου (mariakomp@gmail.com)Η ΠρόεδροςΔΕΝΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

Σχόλια

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΠΑΡΤΗ - Πρόσκρουση οχήματος σε κολώνα

Σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης Πολ. Προστασίας ο Δήμος Σπάρτης

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ στη Γιορτή του Πορτοκαλιού στη Στεφανιά

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ με 5.500 λαμπτήρες led και 25 φωτεινές ενημερωτικές πινακίδες στην ΠΕΡ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ