200.000 ευρώ για συντήρηση του δρόμου Σπάρτη – Λογγάστρα – ΒορδόνιαΑποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη συνεδρίασή της, σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την διακήρυξη ανοιχτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ και λοιπών τευχών για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης του με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ έργου συντήρησης τμημάτων του δρόμου Παλαιά Επίδαυρος – Κολιάκι, στο πλαίσιο του γενικού έργου συντήρησης και ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Αργολίδας.

Ενέκρινε επίσης τον προσωρινό ανάδοχο στο προϋπολογισμού 570.000 ευρώ έργο αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων και καθαρισμού ρεμάτων στην Π.Ε. Αργολίδας.

Εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης προϋπολογισμού 30.000 ευρώ μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην ενορία Αθικίων Κορινθίας (της Μητρόπολης Κορίνθου), για εργασίες κατασκευής και προσβασιμότητας στο μνημείο Ρητοϊτών, στο ναΰδριο της Θεοτόκου, στα Αθίκια.

Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε το 1ο πρακτικό της δημοπρασίας για το με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ έργο συντήρησης του επαρχιακού δρόμου Σπάρτη – Λογγάστρα – Βορδόνια, στην Π.Ε. Λακωνίας.

Ανέδειξε, εξ άλλου, προσωρινό ανάδοχο για το προϋπολογισμού 1.115.000 ευρώ έργο βελτίωσης του τμήματος Στούπα – Πλάτσα – Αγιος Νίκωνας, στην 1η επαρχιακή οδό στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Στη σημερινή της συνεδρίαση, εξ άλλου, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τις εργασίες άρσης της επικινδυνότητας στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου, σε τμήματα που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού, έργο προϋπολογισμού 1.240.000 ευρώ.

Ενέκρινε, επίσης, την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που προβλέπει κατασκευή συρματοκιβωτίων στα πρανή του ποταμού Ξερίλα, στις περιοχές Βελιγοστής και Κοτσιρίδι του Δήμου Μεγαλόπολης, καθώς και τον ανάδοχο για την εκπόνηση μελέτης αντιπλημμυρικής προστασίας στην Δημοτική Ενότητα Μαντινείας.

Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή προέβη στην έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας για το έργο αντικατάστασης τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Τέλος, η Επιτροπή ενέκρινε την παράταση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου του προσωπικού το οποίο έχει προσληφθεί για την κάλυψη αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας της covid-19.


Σχόλια

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΠΑΡΤΗ - Πρόσκρουση οχήματος σε κολώνα

Σε κατάσταση ειδικής κινητοποίησης Πολ. Προστασίας ο Δήμος Σπάρτης

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ στη Γιορτή του Πορτοκαλιού στη Στεφανιά

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ με 5.500 λαμπτήρες led και 25 φωτεινές ενημερωτικές πινακίδες στην ΠΕΡ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ