ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας για την “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑΈναρξη λειτουργίας κάνει η “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑ (Ανώνυμη Εταιρεία – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης) η οποία καταχωρίστηκε στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο).

Η “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑ, με έδρα την Τρίπολη, θα αποτελεί τον κεντρικό αναπτυξιακό οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον οποίον θα απασχοληθούν υπάλληλοι από την “Πελοπόννησος” Α.Ε., καθώς -όπως κατηγορηματικά επισήμανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας- “κανένας δεν θα απολυθεί”.

Ο περιφερειάρχης, παράλληλα, τόνισε ότι δεν θα υποβαθμιστεί η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας, η οποία -όπως σημείωσε- “έχει μια εξόχως θετική εξέλιξη, με θετικά οικονομικά αποτελέσματα”.

Οι δραστηριότητες της “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑ αφορούν α) διοικητικές υπηρεσίες που σχετίζονται με αναπτυξιακά προγράμματα πολλαπλών στόχων, β) δραστηριότητες παροχής επιχειρηματικών συμβούλων και άλλων συμβούλων διαχείρισης, γ) δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβούλων, δ) οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, ε) άλλες υπηρεσίες υποστήριξης για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την αναβάθμιση των γενικών συνθηκών διαβίωσης.

Μέτοχοι της “Μοριάς” είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου (ποσοστό 68,5%), το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (ποσοστό 25,9%), καθώς επίσης και οι δήμοι Γορτυνίας, Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Σπάρτης, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Πύλου – Νέστορος και Τριφυλίας (με ποσοστό 0,8% ο καθένας).

Το καταστατικό της “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑ μπορείτε να δείτε εδω.


Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ