ΕΝΑΡΞΗ λειτουργίας για την “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑΈναρξη λειτουργίας κάνει η “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑ (Ανώνυμη Εταιρεία – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης) η οποία καταχωρίστηκε στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο).

Η “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑ, με έδρα την Τρίπολη, θα αποτελεί τον κεντρικό αναπτυξιακό οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον οποίον θα απασχοληθούν υπάλληλοι από την “Πελοπόννησος” Α.Ε., καθώς -όπως κατηγορηματικά επισήμανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας- “κανένας δεν θα απολυθεί”.

Ο περιφερειάρχης, παράλληλα, τόνισε ότι δεν θα υποβαθμιστεί η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας, η οποία -όπως σημείωσε- “έχει μια εξόχως θετική εξέλιξη, με θετικά οικονομικά αποτελέσματα”.

Οι δραστηριότητες της “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑ αφορούν α) διοικητικές υπηρεσίες που σχετίζονται με αναπτυξιακά προγράμματα πολλαπλών στόχων, β) δραστηριότητες παροχής επιχειρηματικών συμβούλων και άλλων συμβούλων διαχείρισης, γ) δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβούλων, δ) οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων, ε) άλλες υπηρεσίες υποστήριξης για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την αναβάθμιση των γενικών συνθηκών διαβίωσης.

Μέτοχοι της “Μοριάς” είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου (ποσοστό 68,5%), το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (ποσοστό 25,9%), καθώς επίσης και οι δήμοι Γορτυνίας, Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Σπάρτης, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Πύλου – Νέστορος και Τριφυλίας (με ποσοστό 0,8% ο καθένας).

Το καταστατικό της “Μοριάς” Α.Ε. – ΑΟΤΑ μπορείτε να δείτε εδω.


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr