Περιοδεία Στ. Αραχωβίτη στην πυρόπληκτη Βόρεια ΕύβοιαΠεριοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας πραγματοποίησε και ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στ. Αραχωβίτης, την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου, στα πλαίσια των επισκέψεων κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην περιοχή, που έχουν ξεκινήσει από τις 2 Νοεμβρίου.

Ο Τομεάρχης επισκέφθηκε τα Βασιλικά και τις Γούβες, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς, εκπροσώπους κοινοτήτων και πολίτες και να συζητήσουν τόσο για την καταστροφική πυρκαγιά και τα αποτελέσματά της στην πρωτογενή παραγωγή, όσο και για τα αντιπλημμυρικα έργα, για τα οποία εγείρονται πολλά ερωτήματα, όπως και για τη διαχείριση των πυρκαγιών του Αυγούστου.

Συνομίλησε επίσης με εκπροσώπους Δασικών Συνεταιρισμών, οι οποίοι καταγγέλουν ότι κατά τη διαδικασία ανάθεσης των δασικών εργασιών, δεν τέθηκε κριτήριο εντοπιότητας, με αποτέλεσμα οι ντόπιοι εργάτες του δάσους να μείνουν χωρίς εισόδημα!Τον κ. Αραχωβίτη συνόδευσαν στην περιοδεία του ο συντονιστής του Αγροτικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φαν. Κουρεμπές, καθώς και οι πρώην βουλευτές του νομού Ζωή Λιβανίου και Συμεών Κεδίκογλου.
Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr