Συγχαρητήρια ΒΕΡΟΥΤΗ για την βαλκανική διάκριση δύο αθλητριών από την ΣπάρτηΘερμά συγχαρητήρια εκφράζει ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης για την διάκριση των αθλητριών του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης οι οποίες εκπροσωπώντας την Ελλάδα κατάφεραν να διακριθούν με την κατάκτηση 2 χάλκινων μεταλλίων στην κατηγορία U15 (κάτω των 15 ετών) στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που διεξήχθη το διήμερο 28 και 29 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” της Ξάνθης.

Δήλωσε, ειδικότερα, ο Θ. Βερούτης: “Η Ευγενία Λάμπρου και η Δήμητρα Μπαρέλου, με την σκληρή προπόνησή τους, την αφοσίωσή τους στο στόχο τους και με την επίβλεψη της προπονήτριας του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης Σοφίας Καμπανάρη, στην οποία αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια, κατάφεραν με την επιτυχία τους αυτή να μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Η διάκριση αυτή αποτελεί ένα σπουδαία μήνυμα, καθώς η νέα γενιά έχει ανάγκη από υγιή πρότυπα και ο αθλητισμός, μέσα από την οργάνωση, την προσπάθεια, την άμιλλα και τη συλλογικότητα για την επιτυχία του στόχου, μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο μέσο για να εκπαιδευτούν και να ψυχαγωγηθούν οι νέοι μας”.


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr