ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ : Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Γεώργιο Σακελλαρόπουλο για την τιμητική επιλογή από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο

Νέα επιτυχία της λακωνικής ελιάς και
των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

Ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Yale της Αμερικής σε συνεργασία με τη σχολή Καρδιολογίας του προαναφερθέντος ιδρύματος ανακοίνωσαν την εκκίνηση ενός νέου ερευνητικού προγράμματος για τα οφέλη που παρατηρούνται από τη κατανάλωση της επιτραπέζιας ελιάς.

Ιδιαίτερης σημασίας για τη λακωνική επιχειρηματικότητα αποτελεί το γεγονός ότι το ερευνητικό δείγμα αποτελείται αποκλειστικά από λακωνικές βιολογικές ελιές με υψηλή περιεκτικότητα φαινολών των Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου. Πρόκειται για ελιές βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς παστερίωση, που παράγονται με την διαδικασία της φυσικής ζυμώσεως, χωρίς χημικά πρόσθετα ή συντηρητικά και διαθέτουν ανώτερα οργανοληπτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνονται από τις υψηλές βραβεύσεις που έχουν λάβει στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας. Επιπρόσθετα η υψηλή περιεκτικότητα σε φαινόλες και πιο συγκεκριμένα σε τυροσόλη και υδροξυτυροσόλη τους προσδίδουν αντιοξειδωτικές και καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας με υπερηφάνεια εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο μέλος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιο Σακελλαρόπουλο για την τιμητική επιλογή από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι η αξία της λακωνικής γης ανταμείβεται και ο λακωνικός χρυσός, η ελιά μας, γίνεται παγκοσμίως γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Ευχόμαστε και νέες επιτυχίες στην επιχειρηματική οικογένεια του κ. Σακελλαρόπουλου και το γεγονός αυτό να δώσει ώθηση στη λακωνική ελιά ώστε να καταλάβει τη θέση που της αξίζει στην παγκόσμια αγορά.

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr