Δαβάκης: Αναγκαία η συνεργασία για την προώθηση νομοθετικής λύσης για το ιδιοκτησιακό στην περιοχή Αφανιά - ΚρεβατάΤη διαμόρφωση μίας πολυδύναμης, διυπουργικής ομάδας εργασίας για την επίλυση του ιδιοκτησιακού ζητήματος στην περιοχή Αφανιά – Κρεβατά του Δήμου Ευρώτα, με νομοθετική πρωτοβουλία κατά τα πρότυπα των όσων είχαν συζητηθεί σε σχετική συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών, ζήτησε σήμερα το πρωί στη Βουλή ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Στύλιο.

Ο κ. Δαβάκης δήλωσε σχετικά:

Οι προσπάθειες όλων μας για την επίλυση του ιδιοκτησιακού ζητήματος στην συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου Ευρώτα είναι καλές.Θα κριθούν όμως από τα αποτελέσματα που θα έχουν για τους πολίτες της περιοχής που αυτήν τη στιγμή ταλαιπωρούνται και ξοδεύονται…

Η μέχρι τώρα εμπειρία μου λέει,πως για τέτοια θέματα ,ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να προσπαθούμε για την επίλυσή τους,όπως στην περίπτωση αυτή ,μέσω οριζόντιας νομοθετικής διάταξης που θα επιλύει οριστικά το πρόβλημα χωρίς αναβολές και παρατάσεις.Αυτό άλλωστε μας είχε αναφέρει στίς 24 Ιουνίου 2021 ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας,στον Δήμαρχο Ευρώτα και εμένα,ως πρόθεση της κυβερνήσεως.

Με αυτήν τη λογική πρότεινα σήμερα στην πολιτική ηγεσία να συσταθεί άμεσα ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ προκειμένου γνωρίζοντας όλες τις παραμέτρους,να διαμορφώσει συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη,λαμβάνοντας υπόψη όλες τις περιπτώσεις.

Ζήτησα να μετέχουν σε αυτήν :


Οι αρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.


Ο Δήμαρχος Ευρώτα.


Η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας.


ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι βουλευτές Λακωνίας.


Εκπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ).


Της Κτηματικής Υπηρεσίας αλλά και της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟΚ)Λακωνίας.

Σε συνέχεια αυτού ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, επικοινώνησε παρουσία μου, με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και συμφωνήσαμε να συναντηθούμε όλοι οι προαναφερόμενοι την προσεχή εβδομάδα.

Το ίδιο συμφώνησε και η Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με την οποία συναντήθηκα και ανέφερε ότι θα στείλει εκπρόσωπό της.

Είμαι βέβαιος ότι εμείς οι βουλευτές αλλά και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να λυθεί το πρόβλημα των πολιτών που υπηρετούμε.


Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ