Σε τηλεδιάσκεψη για τον φωτισμό του κάστρου της Μονεμβασίας ΝΙΚΑΣ και ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ



Το έργο που αφορά στον φωτισμό του κάστρου της Μονεμβασίας αποτέλεσε το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης στην οποία συμμετείχε σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Οπως γνωστοποιήθηκε στην εν λόγω σύσκεψη, το προϋπολογισμού περί το 1 εκ. ευρώ αυτό έργο -που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου- θα υλοποιηθεί με την μέθοδο μελέτη – κατασκευή και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του φετινού χρόνου, ώστε να προχωρήσει σύντομα η διαδικασία υλοποίησης.

Στην διάσκεψη, στην οποία μετείχαν επίσης ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης και εκπρόσωποι από το υπουργείο Πολιτισμού, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, όπως επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες από την Περιφέρεια -μεταξύ των οποίων και από την Π.Ε. Κορινθίας- προτάθηκε από την ΕΦΑ Λακωνίας να φωτιστούν και μνημεία της περιοχής, κάτι που ο περιφερειάρχης αντιμετώπισε θετικά.

Στο περιθώριο της σημερινής σύσκεψης, ο Π. Νίκας υπενθύμισε ότι ήδη η Περιφέρεια υλοποιεί στο κάστρο της Μονεμβασίας το εξαιρετικά απαιτητικό τεχνικά έργο στερέωσης των βραχωδών πρανών του, προσθέτοντας παράλληλα ότι σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει και η ανακατασκευή της εισόδου της Μονεμβασίας.

Στην ίδια σύσκεψη, τέλος, συζητήθηκε επίσης και ο φωτισμός του κάστρου στην Ακροκόρινθο, έργο για το οποίο θα ακολουθηθεί παρόμοια διαδικασία ως προς την υλοποίησή του.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ