Σε τηλεδιάσκεψη για τον φωτισμό του κάστρου της Μονεμβασίας ΝΙΚΑΣ και ΤΡΙΧΕΙΛΗΣΤο έργο που αφορά στον φωτισμό του κάστρου της Μονεμβασίας αποτέλεσε το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης στην οποία συμμετείχε σήμερα, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Οπως γνωστοποιήθηκε στην εν λόγω σύσκεψη, το προϋπολογισμού περί το 1 εκ. ευρώ αυτό έργο -που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου- θα υλοποιηθεί με την μέθοδο μελέτη – κατασκευή και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του φετινού χρόνου, ώστε να προχωρήσει σύντομα η διαδικασία υλοποίησης.

Στην διάσκεψη, στην οποία μετείχαν επίσης ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης και εκπρόσωποι από το υπουργείο Πολιτισμού, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, όπως επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες από την Περιφέρεια -μεταξύ των οποίων και από την Π.Ε. Κορινθίας- προτάθηκε από την ΕΦΑ Λακωνίας να φωτιστούν και μνημεία της περιοχής, κάτι που ο περιφερειάρχης αντιμετώπισε θετικά.

Στο περιθώριο της σημερινής σύσκεψης, ο Π. Νίκας υπενθύμισε ότι ήδη η Περιφέρεια υλοποιεί στο κάστρο της Μονεμβασίας το εξαιρετικά απαιτητικό τεχνικά έργο στερέωσης των βραχωδών πρανών του, προσθέτοντας παράλληλα ότι σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει και η ανακατασκευή της εισόδου της Μονεμβασίας.

Στην ίδια σύσκεψη, τέλος, συζητήθηκε επίσης και ο φωτισμός του κάστρου στην Ακροκόρινθο, έργο για το οποίο θα ακολουθηθεί παρόμοια διαδικασία ως προς την υλοποίησή του.


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr