Στην Καλαμάτα ο Νίκας για την Ημέρα των Ενόπλων ΔυνάμεωνΗ Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γιορτάστηκε σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -όπως και σε ολόκληρη τη χώρα-, με εκδηλώσεις που έγιναν στην έδρα της όπως και στις έδρες της κάθε Περιφερειακής Ενότητας.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας παρέστη στην εκδήλωση που έγινε το πρωί σήμερα στην Καλαμάτα, όπου μετά την δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Χριστού, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Λεοντοπόλεως Γαβριήλ (από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της πλατείας 23ης Μαρτίου και ακολούθησε κατάθεση στεφανιών, τήρηση ενός λεπτού σιγής και ανάκρουση του εθνικού ύμνου, με την οποία ολοκληρώθηκε η τελετή, στην οποία -μεταξύ άλλων- παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου.

Ανάλογες εκδηλώσεις, όπως αναφέρεται και πιο πάνω, έλαβαν χώρα σήμερα και στις έδρες των υπόλοιπων 4 Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr