Συνεργασία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με την γνωμοδοτική επιτροπή ΤουρισμούΣυνεργασία με την γνωμοδοτική επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης συνεχάρη την ομάδα Τουρισμού της Περιφέρειας για τις επιδόσεις της σε όλα τα επίπεδα, επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι όλες οι υπηρεσίες θα πρέπει να συνδράμουν στην κατεύθυνση του Τουρισμού, “ο οποίος είναι εθνική υπόθεση” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Νωρίτερα, εξ άλλου, ο Π. Νίκας είχε συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας με τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου (ΤΟΠ) Κώστα Μαρινάκο και άλλους φορείς του Τουρισμού, προς τους οποίους σημείωσε ότι η Περιφέρεια θα συνεργαστεί με τον ΤΟΠ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ

Στο μεταξύ, κοινοποιήθηκε προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου η πρόταση που διατυπώνει η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου – Κυθήρων σχετικά με τον νέο αναπτυξιακό νόμο σε επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη.

Μεταξύ άλλων, η Ομοσπονδία αναφέρεται στην ένταξη των μη κύριων καταλυμάτων στον νέο αναπτυξιακό νόμο.Την επιστολή της Ομοσπονδίας μπορείτε να την δείτε εδώ:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr