7 /11 ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗΟ Σύλλογος Θυγατέρων της Πηνελόπης Σπάρτης #406 και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, με την υποστήριξη του τμήματος ποδηλασίας του Σπαρτιατικού Αθλητικού Οργανισμού, του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης και του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 μια δράση με τίτλο: «Τρέχω-Περπατώ- Ποδηλατώ στον δρόμο για την ΠΡΟΛΗΨΗ. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές»!

Προτεραιότητα μας η ευαισθητοποίηση και κατ’ επέκταση η ενημέρωση των γυναικών για την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Με γνώμονα την ιδεολογία αυτή θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε ένα συμβολικό περίπατο σε συνδυασμό με μια ποδηλατική διαδρομή ώστε να συνδράμουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο στην κινητοποίηση των συμπολιτών μας.

Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. να γίνουμε όλοι μαζί μια ομάδα τρέχοντας ή περπατώντας στην πόλη της Σπάρτης, με σημείο εκκίνησης το Πάρκο Γουδέ και σημείο τερματισμού την κεντρική πλατεία της Σπάρτης (συμμετέχοντας συμβολικά ο καθένας από οποιοσδήποτε σημείο της διαδρομής επιθυμεί), ώστε να διαδώσουμε το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Υπεύθυνη επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής στην πεζοπορία έχει οριστεί η κ. Έφη Καρούνου με τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980026848.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ποδηλατική διαδρομή την ίδια ώρα (11:00 π.μ.) με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία Σπάρτης. Αντίστοιχα υπεύθυνος για δηλώσεις συμμετοχής στην ποδηλατική διαδρομή έχει ορισθεί ο κ. Παναγιώτης Καρούνος με τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977098552.


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr