Ενθουσιασμός από τους κατοίκους Νέου Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης για την προγραμματική του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 7ου Νηπιαγωγείου“Με ενθουσιασμό χαιρετίζει την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Σπάρτης, προϋπολογισμού 499.362,31 ευρώ, η οποία αφορά τη μελέτη για το 6ο Δημοτικό Σχολείο και το 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης” η Επιτροπή κατοίκων Νέου Κόσμου – Ψυχικού στη λακωνική πρωτεύουσα.

Το παραπάνω σημειώνει η εν λόγω επιτροπή σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την πρόσφατη υπογραφή από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα της προγραμματικής σύμβασης για το πιο πάνω αναφερόμενο έργο.

“Για πρώτη φορά στην ιστορία της διεκδίκησης του σημαντικού αυτού έργου για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και την Προσχολική Αγωγή της Σπάρτης η Επιτροπή Αγώνα και οι κάτοικοι του Νέου Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης αισθάνονται βάσιμη πίστη κι αισιοδοξία ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο περιφερειάρχης κ. Νίκας Παναγιώτης και η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βερούτης Θεόδωρος θα ανταποκριθούν απόλυτα στις προσδοκίες των πολιτών και της εκπαιδευτικής κοινότητας και θα υλοποιήσουν, το συντομότερο δυνατό, το σημαντικό αυτό έργο, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες μορφωτικές ανάγκες των Σπαρτιατόπουλων, αλλά και την ριζική αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στην πόλη μας” καταλήγει η ανακοίνωση της επιτροπής.

“Εκλεισε ένα θέμα πολλών δεκαετιών” σχολίασε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η εκπόνηση της μελέτης θα γίνει σύντομα και θα ακολουθήσει αμέσως η δημοπράτηση του εν λόγω έργου.

Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ