Υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης η 3η Γύρας ΜάνηςΥπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου η «3η Γύρα Μάνης». Ο αγώνας, ο οποίος διοργανώνεται από τους Σπαρτιάτες Δρομείς και είναι αφιερωμένος στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επέβαλλαν οι συνθήκες της πανδημία του κορωνοϊού, μεταφέρθηκε για το ερχόμενο Σάββατο.

Πρόκειται για έναν αγώνα υπεραπόστασης 80 χλμ «από την Αποσκιερή στην Προσηλιακή και πίσω στην Αποσκιερή Μάνη». Ουσιαστικά αποτελεί έναν πλήρη γύρο της Μέσα Μάνης με εκκίνηση και τερματισμό την Αρεόπολη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την κεντρική Πλατεία Αρεόπολης και πρόκειται να διασχίσει τα χωριά: Δρύαλος, Παλαιόχωρα, Βαμβακά, Μπρίκι, Μίνα, Κοίτα, Γερολιμένα, Γιαλιά, Άλικα, Κυπάρισσο, Κάποι, Βάθεια, Λάγια, Κοκκάλα, Νύφι, Αλύπα, Δρυάλι, Ζούφα, Φλομοχώρι, Κότρωνα, Λουκάδικα, Χιμάρα και Πυρρίχο.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου μπροστά από το άγαλμα του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη και θα έχει διάρκεια 12 ώρες.


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr