ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ 23-11-2021Ημ/νία Τέλεσης: 23/11/2021 - 18:00
Παρατηρήσεις:

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 23-11-2021 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 18:00.

Η τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της μεικτής συνεδρίασης και η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, σύμφωνα με τις διατάξεις τηςαριθμ. 643/2021 (Α.Π.:69472/24.09.2021) Εγκυκλίου του ΥΠ. ΕΣ.«Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας» καθώς και τηνΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 66436/22.10.2021 (ΦΕΚ 4919/24.10.2021 τεύχος Β'): Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, , με τα παρακάτω θέματα:ΘΕΜΑ 1ο: Καθιέρωση ως επίσημης αργίας της 15ης Σεπτεμβρίου, ημέρας του ολοκαυτώματος του Παλαιομονάστηρου Βρονταμά

Εισηγητής: κ. Βέρδος Δήμος –ΔήμαρχοςΘΕΜΑ 2ο:«ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ- ΕΞΟΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2021» σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ. 14898/02-11-2021 εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας

Εισηγητής:κ.Λυμπέρης Παναγιώτης –αντιδήμαρχοςΘΕΜΑ 3ο: Περί Κάλυψης Δαπανών για την υλοποίηση του προγράμματος «Η Ελλάδα Κατά του Καρκίνου»

Εισηγητής: κ. Πολολός Παναγιώτης –αντιδήμαρχοςΘΕΜΑ 4ο: «Επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού, τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων ΔΕΗ, παραλλαγές δικτύων»

Εισηγητής: κ. Μπόλλας Βασίλειος –αντιδήμαρχοςΘΕΜΑ 5ο: Χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμους κάτοικους

Εισηγητής: κ. Πολολός Παναγιώτης –αντιδήμαρχοςΓια τη συμμετοχή σας στη δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή συνεδρίαση) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πρέπει να ενημερώσετε την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στη συνεδρίαση, δηλ. είτε δια ζώσης, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, μέχρι την 23η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 με τον κάτωθι τρόπο:
Ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) από τον προσωπικό σας λογαριασμό προς το e-mail της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου (mariakomp@gmail.com)

Η ΠρόεδροςΔΕΝΤΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τι κάνει ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο Ξηροκάμπι Λακωνίας;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ - Ευχαριστήριο του Γιάννη Κουτσοθεοδωρή

Αυτά τα ΕΡΓΑ υπέγραψε σήμερα ο ΝΙΚΑΣ στη Σπάρτη

17 και 19 ετών οι δράστες σε κλοπή οικίας στη Σπάρτη

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ