ΣΠΑΡΤΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1.850.000 ευρώ για αποκατάσταση κατολισθήσεων
Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε στη συνεδρίασή της, σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, ενέκρινε την δημοπράτηση του με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ έργου αποκατάστασης των βλαβών στο οδικό δίκτυο της πυρόπληκτης περιοχής Σχίνου, στην Κορινθία.

Προέβη, επίσης, στην έγκριση του 1ου πρακτικού δημοπρασίας του έργου αποκατάστασης, καθαρισμού και συντήρησης αντιπλημμυρικών έργων σε χειμάρρους και ποταμούς της Λακωνίας, στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων).

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, ενέκρινε σήμερα την διαδικασία διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, για την ανάθεση του με προϋπολογισμό 1.850.000 ευρώ έργου αποκατάστασης κατολισθήσεων στην 82η εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης, από το 24ο χιλιόμετρο έως τα όρια της Μεσσηνίας με τη Λακωνία. Ενέκρινε, ακόμα, την δημοπράτηση του με προϋπολογισμό 625.000 ευρώ έργου ανάπλασης του προαύλειου χώρου στον ναό Αγίου Σωτήρος (Μεταμορφώσεως) των Χριστιάνων, στον Δήμο Τριφυλίας, στη Μεσσηνία.

Προέβη επίσης, η Επιτροπή στην έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ έργο βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου Νεοχώρι – Αγριλιές – Ελαία, στην Αρκαδία, ενώ ενέκρινε και την διαδικασία διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, για την ανάθεση επειγόντων αντιπλημμυρικών έργων και καθαρισμών στους ποταμούς Λάδωνα και Ερύμανθου, με προϋπολογισμό 860.000 ευρώ.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε σήμερα τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του “Μοριάς Α.Ε.” Αναπτυξιακός Οργανισμός ΟΤΑ για την υλοποίηση της καμπάνιας προβολής και προώθησης του τουριστικού προορισμού “Πελοπόννησος” για τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Απρίλιος 2022.

Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2 & 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Μανιάτης Γιάννης Μπρατάκος νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑΝΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΓΥΘΕΙΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ