"Χάθηκαν για τη Σπάρτη, τουλάχιστον 160 εκατομμύρια ευρώ."ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 10ης Νοεμβρίου 2021, ο επικεφαλής των Ενωμένων Πολιτών Σταύρος Αργειτάκος, αναφέρθηκε στη κλιματική αλλαγή ως γεγονός και στην αναγκαιότητα βιοκλιματικής μελέτης ανάπλασης της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Ο κύριος Δούκας προεκλογικά, μας υποσχόταν πως θα συνεργαστεί με το καλύτερο μελετητικό γραφείο των Βρυξελλών. Δυστυχώς επειδή δεν ενδιαφέρεται για την πόλη και τους πολίτες της, δεν ασχολήθηκε ώστε να ενημερωθεί για το πρόγραμμα των ουδέτερων πόλεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που λόγω της κλιματικής αλλαγής, χρηματοδοτεί πόλεις που υπέβαλαν πρόταση με 10.000€ ανά κάτοικο. Για την ένταξη σε τέτοια προγράμματα απαιτείται όραμα, σοβαρότητα, εργασία και συνέπεια. Δυστυχώς για όλους αυτούς τους λόγους, χάθηκαν για τη Σπάρτη, τουλάχιστον 160 εκατομμύρια ευρώ. Τόνισε δε πως αυτή ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τη πόλη μας. Τόνισε επίσης την αδυναμία του κυρίου Δούκα να συντονίσει τις υπηρεσίες του Δήμου με αποτέλεσμα οι διαμάχες μεταξύ των υπηρεσιών να καθυστερήσουν τις εργασίες στο Ξενία.

Στις 17/11/2021, επισκέφθηκε τη πόλη μας ο υφυπουργός αθλητισμού κύριος Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον Δήμο Σπάρτης, αναδεικνύοντας τη Σπάρτη σε Διεθνές Κέντρο Υπεθρίου Αθλητισμού και Αγώνων Υπεραντοχής. Για τα ανωτέρω τονίζουμε τα εξής.


Κανένα μέτρο προστασίας δεν ελήφθη για την πανδημία.


Δεν υπήρξαν προσκλήσεις για τους δημοτικούς συμβούλους (εκ των υστέρων ενημερωθήκαμε πως δεν υπήρξε σκοπιμότητα).


Ο κύριος Αργειτάκος ως όφειλε, καλωσόρισε τον κύριο Αυγενάκη στην είσοδο του Δημαρχείου.


Ο κύριος Δούκας κατά προκλητικό τρόπο αγνόησε και πάλι το Δημοτικό Συμβούλιο, δεδομένου ότι το κείμενο, (μνημόνιο συνεργασίας) δεν συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να μας το γνωστοποιήσει έστω με ένα mail. Για άλλη μια φορά η ο κύριος Δούκας, απέδειξε ότι οι δήθεν διακηρύξεις του περί συνεργασίας και συναίνεσης είναι κενές περιεχομένου και έχουν καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα. Κρίνεται από τις πράξεις του και όχι από τα λόγια του.


ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ
Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr