12/11 ΗΜΕΡΙΔΑ : «Φωτιές, πλημμύρες και το νερό νεράκι – Πώς μπορούμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για όσα έπονται της κλιματικής κρίσης»Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Το Ινστιτούτο Σπάρτης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ)*, ξεκινά σειρά εκδηλώσεων με γενικό θέμα:

« Ατζέντα για βιώσιμη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στην Λακωνία»

Η πρώτη εκδήλωση / συζήτηση θα γίνει την Παρασκευή, 12 Νοέμβρη, από 6 μέχρι 8:30 μμ, με θέμα:

«Φωτιές, πλημμύρες και το νερό νεράκι – Πώς μπορούμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για όσα έπονται της κλιματικής κρίσης»

Στην συγκεκριμένη συζήτηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των δήμων της Λακωνίας, της περιφερειακής και της κεντρικής διοίκησης, καθώς και οι βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα και της κοινωνίας πολιτών, καθώς και ειδικοί στα σχετικά ζητήματα.

Οι επόμενες δύο προγραμματισμένες ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος του χρόνου , θα αφορούν στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στον τουρισμό και στην αγροτική οικονομία.

Οι συζητήσεις θα γίνουν διαδικτυακά ως webinar μέσω Zoom προκειμένου να επιτρέπεται η παρακολούθηση από το κοινό, με την υποβολή ερωτήσεων μέσω Chat. Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω Facebook.

Το πρόγραμμα της 1ης ημερίδας καθώς και λεπτομέρειες για την εγγραφή των ενδιαφερομένων και την φυσική ή διαδικτυακή παρακολούθηση θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας!

__________________

*Το ΕΛΦΟΒΑ είναι από κοινού πρωτοβουλία του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) με έδρα την Αθήνα και του ιδρύματος Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS) με έδρα τις Βρυξέλλες.


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr