ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ «Χέρια Καθαρά- Μικρόβια Μακριά»










ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια μεγάλη γιορτή για τους μικρούς μας φίλους με… χέρια καθαρά διοργανώθηκε από το τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σπάρτης και συγκεκριμένα το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σπάρτης σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του Δήμου Ελαφονήσου, την Επιτελική Δομή και τον Ερυθρό Σταυρό Σπάρτης.

Η ενημερωτική δράση με τίτλο «Χέρια Καθαρά- Μικρόβια Μακριά» πραγματοποιήθηκε στα δημοτικά σχολεία Αμυκλών στις 27/09/2021 και Ελαφονήσου στις 29/09/2021 και οι μαθητές έμαθαν με διασκεδαστικό τρόπο γιατί είναι ανάγκη τα χεράκια να είναι καθαρά και φροντισμένα καθώς επίσης ότι το πλύσιμο των χεριών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας από τις ιώσεις. Η κα. Σταυρούλα Χαντζή νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού βοήθησε τους μαθητές να μάθουν τα βήματα για το σωστό πλύσιμο χεριών και να τα εφαρμόσουν.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Γεωργία Ζαχαράκη αναφέρει «Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά, πρέπει να ακουστεί παντού αυτό το απλό αλλά τόσο ουσιαστικό μήνυμα πως το σωστό πλύσιμο των χεριών μας μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της μετάδοσης ασθενειών και είναι όπλο απέναντι στην εξάπλωση της πανδημίας».

Η λύση λοιπόν είναι κυριολεκτικά στα χέρια μας αρκεί να την εφαρμόσουμε και να γίνει καθημερινή ρουτίνα και μετά την πανδημία. Ευχαριστούμε τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων για την φιλοξενία και την συνεργασία τους καθώς επίσης και το βιβλιοπωλείο Mark Center για την χορηγία των ενημερωτικών φυλλαδίων που μοιράστηκαν στους μαθητές μας»


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ- ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ







Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ