Πως ο Δήμος Σπάρτης "κανιβάλισε" το Επετειακό Επιστημονικό Συμπόσιο με τίτλο: «Παιδεία, Επιστήμη και Εκκλησία - Η Πελοπόννησος στον Νεοελληνικό Διαφωτισμό»

 


Στον κλάδο της μπαταρίας στις ΗΠΑ κυριαρχούν δύο μεγάλες επιχειρήσεις με μερίδιο 32% η καθεμία (2001): η Duracell, θυγατρική της γνωστής Gillette, και η Energizer, θυγατρική της επίσης γιγαντιαίας Ralston-Purina. Η Duracell εδώ και πολλά χρόνια παράγει την πασίγνωστη μπαταρία Copper-and-Βlack, που είναι το βασικό προϊόν της. Από το 1998 παράγει και μία υψηλής ποιότητας, μεγαλύτερης διάρκειας και ακριβότερη μπαταρία για πιο απαιτητικές ηλεκτρονικές συσκευές. Η μπαταρία αυτή είχε μεγάλη επιτυχία και κατέκτησε εύκολα μερίδιο αγοράς 10%, αλλά σε ένα μεγάλο βαθμό εις βάρος της φθηνότερης μπαταρίας της Duracell (το φαινόμενο αυτό, η μείωση των πωλήσεων ενός προϊόντος μιας εταιρίας λόγω καλών πωλήσεων ενός καινούργιου της ίδιας εταιρίας είναι γνωστό στο μάρκετινγκ ως κανιβαλισμός).

Κάτι ανάλογο συνέβη το Σαββατοκύριακο 1-3 Οκτωβρίου με το Επετειακό Επιστημονικό Συμπόσιο με τίτλο: «Παιδεία, Επιστήμη και Εκκλησία - Η Πελοπόννησος στον Νεοελληνικό Διαφωτισμό», καθώς ο Δήμος "ΣΤΡΙΜΩΞΕ" τις ίδιες ημέρες την 2-3/10 Ποδηλατική Σπαρτιακιάδα και το Διεθνές Συνέδριο ”Byzantium and China: Relationships and Paralles” στο Μυστρά (Grand Palace Resort) 2/10.

Αποτέλεσμα ήταν η προσέλευση στο επιστημονικό συμπόσιο να ατονήσει.

"Δυστυχώς, κατά μέσο όρο, η προσέλευση κατά τις πρωινές ώρες των ομιλιών δεν ήταν αυτή που αναμέναμε (ή έστω προσδοκούσαμε), σε σημείο αποκαρδιωτικό.
Ο στόχος αυτός δεν επετεύχθη." ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ από την Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών.

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ "ΥΠΕΡΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ".

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr