Συναντήσεις του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Πέτρου Δούκα

 



Συνάντηση με τους επικεφαλείς των Διεθνών Παιδικών Αγώνων ICG - International Children’s Games, τον Σλοβένο Igor Topole και τον Σκωτσέζο Hugh Water, καθώς και τους κ. κ. Νίκο Τζανάκο και Σπύρο Παυλάκο, είχε την Τρίτη 19/10, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σπάρτης, κα. Γεωργία Ζαχαράκη καθώς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης, κ. Σταύρος Περγαντής.

Την ίδια μέρα, ο κ. Δήμαρχος συμμετείχε και στην παρουσίαση του προσχεδίου της νέας ιστοσελίδας για την Τουριστική Ανάπτυξη. Στόχος αυτής, η προβολή με έξυπνο και ελκυστικό τρόπο όλων όσων μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης στη Σπάρτη,- πέρα από την περιήγηση στους αρχαιολογικούς χώρους Σπάρτης και Μυστρά.

Τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, είχε την ευκαιρία να συναντήσει την Τετάρτη 20/10, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε το ICC WOMEN HELLAS του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και η Πρόεδρός του κα. Μαρίνα Γιαβρόγλου.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν επίσης, οι Υφυπουργοί Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Μαρία Συρεγγέλα. Οι κ.κ. Κ. Πιερρακάκης και Μ. Συρεγγέλα, έκαναν σύντομη παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που λάμβανε χώρα την ίδια ώρα και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.







Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ