ΤΡΙΠΛΗ επιτυχία για τον Παλαιστικό Σύλλογο ΣπάρτηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην κατηγορία (U15) κάτω των 15 ετών που διεξήχθη στις 9 & 10 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο “Σπάρτακος” του Ζεφυρίου Αττικής, όπου 350 αθλητές και αθλήτριες από 34 αθλητικούς παλαιστικούς συλλόγους, απ’ όλη την Ελλάδα, έλαβαν μέρος σε αγώνες προκρίσεων των Παμπαίδων / Παγκορασίδων, Παίδων / Κορασίδων και Εφήβων / Νεανίδων, για τους επικείμενους Βαλκανικούς Αγώνες.

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης έλαβε μέρος με τρείς αξιέπαινους και ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις και στα δυο στιλ της ελληνορωμαϊκής και της ελευθέρας πάλης.

Η επιτυχία για τον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης υπήρξε τριπλή: τόσο η κατάκτηση των τίτλων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με την Δήμητρα Μπαρέλου 1η στην κατηγορία 62 κιλών και την Ευγενία Λάμπρου 2η στην κατηγορία 50 κιλών ελευθέρας πάλης, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τη Βαλκανιάδα Πάλης στην κατηγορία (U15) κάτω των 15 ετών, που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη 27 – 30 Οκτωβρίου, όσο και η ανάδειξη του Παλαιστικού Συλλόγου πρώτου πανελλαδικά στην κατηγορία παγκορασίδων κάτω των 15 ετών. Είναι η πρώτη φορά που κατακτά τόσο υψηλή θέση στην πανελλήνια κατάταξη ανάμεσα σε πολυδύναμους συλλόγους με μεγάλη παράδοση και ιστορία.

Αξιόλογη ήταν επίσης η συμμετοχή του Μάριου Λάμπρου ο οποίος ανεδείχθη 5ος Πανελλαδικά στην κατηγορία των 52 κιλών της ελευθέρας πάλης και αποτελεί έναν φέρελπι αθλητή με ήθος και προσόντα πολλά υποσχόμενο για το μέλλον.

Η επιτυχία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην προπονήτρια του Συλλόγου μας Σοφία Καμπανάρη η οποία υπήρξε πολυνίκης στην Ελλάδα.

Με αυταπάρνηση, πολλές θυσίες σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο με πολλή υπομονή και επιμονή βρισκόταν και βρίσκεται καθημερινά στις επάλξεις της προπόνησης με μοναδική της ανταμοιβή τα αποτελέσματα και τις διακρίσεις των αθλητών της.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές καθώς και τους προπονητές του συλλόγου και ιδιαιτέρως στα παιδιά μας που με συνεπεία συμμετάσχουν στις προπονήσεις και με κοπιώδη αγώνα φέρουν τέτοιες διακρίσεις κάνοντας μας όλους τους Σπαρτιάτες υπερήφανους.
Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr