ΤΡΙΠΛΗ επιτυχία για τον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην κατηγορία (U15) κάτω των 15 ετών που διεξήχθη στις 9 & 10 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο “Σπάρτακος” του Ζεφυρίου Αττικής, όπου 350 αθλητές και αθλήτριες από 34 αθλητικούς παλαιστικούς συλλόγους, απ’ όλη την Ελλάδα, έλαβαν μέρος σε αγώνες προκρίσεων των Παμπαίδων / Παγκορασίδων, Παίδων / Κορασίδων και Εφήβων / Νεανίδων, για τους επικείμενους Βαλκανικούς Αγώνες.

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης έλαβε μέρος με τρείς αξιέπαινους και ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις και στα δυο στιλ της ελληνορωμαϊκής και της ελευθέρας πάλης.

Η επιτυχία για τον Παλαιστικό Σύλλογο Σπάρτης υπήρξε τριπλή: τόσο η κατάκτηση των τίτλων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με την Δήμητρα Μπαρέλου 1η στην κατηγορία 62 κιλών και την Ευγενία Λάμπρου 2η στην κατηγορία 50 κιλών ελευθέρας πάλης, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τη Βαλκανιάδα Πάλης στην κατηγορία (U15) κάτω των 15 ετών, που θα διεξαχθεί στην Ξάνθη 27 – 30 Οκτωβρίου, όσο και η ανάδειξη του Παλαιστικού Συλλόγου πρώτου πανελλαδικά στην κατηγορία παγκορασίδων κάτω των 15 ετών. Είναι η πρώτη φορά που κατακτά τόσο υψηλή θέση στην πανελλήνια κατάταξη ανάμεσα σε πολυδύναμους συλλόγους με μεγάλη παράδοση και ιστορία.

Αξιόλογη ήταν επίσης η συμμετοχή του Μάριου Λάμπρου ο οποίος ανεδείχθη 5ος Πανελλαδικά στην κατηγορία των 52 κιλών της ελευθέρας πάλης και αποτελεί έναν φέρελπι αθλητή με ήθος και προσόντα πολλά υποσχόμενο για το μέλλον.

Η επιτυχία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην προπονήτρια του Συλλόγου μας Σοφία Καμπανάρη η οποία υπήρξε πολυνίκης στην Ελλάδα.

Με αυταπάρνηση, πολλές θυσίες σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο με πολλή υπομονή και επιμονή βρισκόταν και βρίσκεται καθημερινά στις επάλξεις της προπόνησης με μοναδική της ανταμοιβή τα αποτελέσματα και τις διακρίσεις των αθλητών της.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές καθώς και τους προπονητές του συλλόγου και ιδιαιτέρως στα παιδιά μας που με συνεπεία συμμετάσχουν στις προπονήσεις και με κοπιώδη αγώνα φέρουν τέτοιες διακρίσεις κάνοντας μας όλους τους Σπαρτιάτες υπερήφανους.




Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ