Στη Μάνη έφτασε ο Κρητικός ποδηλάτης που διασχίζει την Ελλάδα με το ποδήλατό του «Ποδηλατώντας την Ελλάδα»Το Δημαρχείο Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο ήταν η προχθεσινή στάση (Δευτέρα 4 Οκτωβρίου) του Παναγιώτης Μπαλολάκη, ενός ερασιτέχνη ποδηλάτη που έχει βάλει σκοπό με τη δράση «Ποδηλατώντας την Ελλάδα» να ολοκληρώσει ένα μοναδικό ταξίδι σε όλη τη χώρα με μόνο μεταφορικό μέσο το ποδήλατό του.

Αφετηρία του κ. Μπαλολάκη ήταν το Παλιό Λιμάνι Χανίων από που ξεκίνησε στις 4 Μαΐου του 2021 και φιλοδοξεί μέσα σε διάστημα 180 να καλύψει μια διαδρομή 7.000 χλμ περνώντας από διάφορα μέρη της χώρας.

«Το Ποδηλατώντας την Ελλάδα πρόκειται για μία δράση με ιστορικά και τουριστικά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο κ. Μπαλονάκης στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ελένη Δρακουλάκου και συμπλήρωσε πως επισκέπτεται διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπου φωτογραφίζει ιστορικά μνημεία και τουριστικά σημεία.

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και υλικό από τη διαδρομή του κ. Παναγιώτη Μπαλολάκη σταθμό – σταθμό, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του και να επιστρέψει πίσω στα Χανιά, απ’ όπου ξεκίνησε μέσα από τις σελίδες της δράσης σε Facebook και Instagram.


Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Diafimistes.gr

e-info.gr