Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ»

 
Π.Ε Λακωνίας και Δήμος Σπάρτης και Ιατρικός Σύλλογος Λακωνίας ένωσαν τις δυνάμεις τους ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ .

Σήμερα βρέθηκε στη Σπάρτη και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αγγελος Χρονάς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


για συμμετοχή στο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου

στο γυναικείο πληθυσμό του Δήμου Σπάρτης

2ος κύκλος εξετάσεων


Σας ενημερώνουμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», μετά από αίτημα της Π.Ε.Λακωνίας και του Δήμου Σπάρτης, τα οποία έγιναν αποδεκτά, και την έγκριση του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, ξεκινά για δεύτερη φορά (2η φάση εξετάσεων) πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου τής μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Σπάρτης.

Στόχος τού προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου, και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με μαστογραφία. Επίσης, σκοπό έχει και τον επανέλεγχο όλων των γυναικών, που συμμετείχαν στον προηγούμενο κύκλο εξετάσεων του συγκεκριμένου προγράμματος.

Η ειδική αυτοκινούμενη μονάδα, στην οποία γίνονται οι εξετάσεις, θα βρίσκεται από την 28η Σεπτεμβρίου 2021 σταθμευμένη έμπροσθεν του Κλειστού Γυμναστηρίου Σπάρτης (επί της οδού Επισκόπου Βρεσθένης) και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 27310.22226 (εσωτ.120), 27313.63220 και 27373.63222 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Οι εξετάσεις προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ. Την κάλυψη της δαπάνης για όλη την διεξαγωγή του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου, ανέλαβε το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» χάρις στην πλήρη χορηγία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, του Δήμου Σπάρτης και του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας.

Στην αυτοκινούμενη μονάδα τηρούνται όλα τα μέτρα κατά της διασποράς COVID 19 για την προστασία των προσερχομένων προς εξέταση γυναικών, του προσωπικού, καθώς και της σωστής απολύμανσης των χώρων της μονάδας.

Προκειμένου να προγραμματιστεί μία όσο το δυνατόν άρτια από κάθε άποψη, προσφερόμενη υπηρεσία, σας παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.


Εκ της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Diafimistes.gr

e-info.gr