Δηλώσεις συμμετοχής για την 36η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021Στην 36η Διεθνή Εκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 12 με 14 του ερχόμενου Νοεμβρίου θα μετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η Περιφέρεια θα συμμετέχει με περίπτερο, προκειμένου να υλοποιηθούν οι ενέργειες και οι δράσεις που απαιτούνται για την προώθηση της καμπάνιας τουριστικής προβολής του προορισμού “Πελοπόννησος”, καθώς έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως τουριστικό προορισμό, αλλά και την καθιέρωση των ποιοτικών προϊόντων της στη συνείδηση του καταναλωτή.

Στο πλαίσιο της εν λόγω έκθεσης, λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού covid-19, δίνεται από τη διοργανώτρια εταιρεία “Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης Α.Ε” η δυνατότητα φιλοξενίας 5 συνεκθετών στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως άμεσος εκθέτης.

Οι συνεκθέτες θα έχουνε δικαίωμα συμμετοχής στις Β2Β (Business to Business) συναντήσεις με ανώτατο όριο 20 ραντεβού, και οφείλουν να τακτοποιήσουν οικονομικά τη συμμετοχή τους απευθείας με τη Helexpo – έναντι 150 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 24%.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στο email: tourismos@pekorinthias.gr, έως και την ερχόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ενημερώνοντας συγχρόνως εάν υπάρχει ενδιαφέρον για Β2Β συναντήσεις.

Σημειώνεται, τέλος, ότι λόγω του μικρού αριθμού συνεκθετών που μπορεί να φιλοξενήσει το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου -εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού covid-19, όπως ορίζεται από τη διοργανώτρια εταιρεία-, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Το έντυπο αίτησης συμμετοχής μπορείτε να το δείτε εδώ:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ