Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην “Πανηπειρωτική 2021”, στα ΓιάννεναΕξαιρετικές εντυπώσεις αφήνει η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση “Πανηπειρωτική 2021”, η οποία λαμβάνει χώρα στα Γιάννενα και φιλοξενείται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και μεθαύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, έγιναν το περασμένο Σάββατο 16 του μήνα, από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, παρουσία -μεταξύ άλλων- και των περιφερειαρχών Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Θετικότατες είναι οι κριτικές για το περίπτερο της Περιφέρειας, στο οποίο παρουσιάζεται τόσο η ιστορική διάσταση της περιοχής με την αφορμή των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, όσο και το σύγχρονο πρόσωπό της ως προς την σύγχρονη επιχειρηματική και τουριστική πραγματικότητα.

Ας σημειωθεί ότι το περίπτερο έχει δεχθεί πολλούς επισκέπτες, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων -και βουλευτής Αρτας- Γιώργος Στύλιος, οι βουλευτές Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα και Μερόπη Τζούφη, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κ.α. προς τους οποίους ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας επέδωσε αναμνηστικά.
Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr