Συνάντηση Δαβάκη – Δέρβου για μετεγκατάσταση Ειδικoύ Σχολείου ΣπάρτηςΣυνάντηση Δαβάκη – Δέρβου για το Ειδικό Σχολείο ΣπάρτηςΝέα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νεότητας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), Κώστα Δέρβο, είχε πρόσφατα ο Θανάσης Δαβάκης, για να επιβεβαιώσουν την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων της μετεγκατάστασης του Ειδικού Σχολείου της Σπάρτης σε χώρο της παλαιάς Μαθητικής Εστίας..

Κατά τη συνεργασία του με τον κ. Δέρβο, ο κ. Δαβάκης διαπίστωσε ότι τα χρονοδιαγράμματα προχωρούν κανονικά και ότι το ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης θα προωθήσει επιπρόσθετα και ό,τι άλλο απαιτηθεί για να λειτουργήσει άμεσα και ολοκληρωμένα το Ειδικό Σχολείο.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ώστε να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση.

«Η μετεγκατάσταση του Ειδικού Σχολείου είναι ένα θέμα που έχει καθυστερήσει χρόνια. Με βάση αυτά που είπαμε με τον κ. Δέρβο, είμαι αισιόδοξος ότι μέσα στον επόμενο μήνα τα πάντα θα είναι έτοιμα για τη μεταφορά των παιδιών και των δασκάλων τους στο νέο διαμορφωμένο χώρο της παλαιάς Μαθητικής Εστίας. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Σπάρτης, τα παιδιά μας, δικαιούνται περισσότερα!», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Δαβάκης.


Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Diafimistes.gr

e-info.gr