Νεοκλής Κρητικός: Συνάντηση με Συντονιστική Επιτροπή Πυροπλήκτων της Ανατολικής Μάνης


   

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός: Συνάντηση με Συντονιστική Επιτροπή Πυροπλήκτων της Ανατολικής Μάνης

Μετά από συνάντηση με Συντονιστική Επιτροπή Πυροπλήκτων της Ανατολικής Μάνης στις 25 Σεπτεμβρίου στο Γύθειο, ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός διαβίβασε τις προτάσεις της Επιτροπής προς τους αρμόδιους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και στον αρμόδιο Υφυπουργό για το πρόγραμμα της Εθνικής Αρωγής.

Ο κ.Κρητικός κατέθεσε τις προτάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής και μέσω Αναφοράς στη Βουλή σημειώνοντας στο συνοδευτικό του έγγραφο:

«Καταθέτω ως Αναφορά τις προτάσεις της «Συντονιστικής Επιτροπής Πυροπλήκτων της Ανατολικής Μάνης», συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τις ανάγκες που υπάρχουν και τις τυχόν αλλαγές, που πρέπει να γίνουν στις διαδικασίες καταγραφών και αποζημιώσεων.

Στην επιστολή καταγράφονται έντεκα προτάσεις σχετικά με τον ΕΛΓΑ, τους νέους αγρότες, τους μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, τη διασαφήνιση για το ποιος είναι ο δικαιούχος της κρατικής αρωγής, τη μείωση του φορολογικού συντελεστή, επιδότηση δεξαμενών, τη δυνατότητα αλλαγής των καλλιεργειών.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.»Ο βουλευτής Λακωνίας δήλωσε σχετικά με τη συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή των Πυρόπληκτων Ανατολικής Μάνης: «Είναι συνεχής η επικοινωνία και η μέριμνα για τις ξεχωριστές περιπτώσεις των πυρόπληκτων και γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν στο τέλος το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας. Έχω επανειλημμένως δηλώσει ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη και απαιτεί τη συνεργασία όλων μας, για να βγούμε στο τέλος πιο δυνατοί και να αντιμετωπιστούν τα πολύ μεγάλα προβλήματα που προξένησαν οι πυρκαγιές.»

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Diafimistes.gr

e-info.gr