Νεοκλής Κρητικός: Συνάντηση με Συντονιστική Επιτροπή Πυροπλήκτων της Ανατολικής Μάνης


   

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός: Συνάντηση με Συντονιστική Επιτροπή Πυροπλήκτων της Ανατολικής Μάνης

Μετά από συνάντηση με Συντονιστική Επιτροπή Πυροπλήκτων της Ανατολικής Μάνης στις 25 Σεπτεμβρίου στο Γύθειο, ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός διαβίβασε τις προτάσεις της Επιτροπής προς τους αρμόδιους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και στον αρμόδιο Υφυπουργό για το πρόγραμμα της Εθνικής Αρωγής.

Ο κ.Κρητικός κατέθεσε τις προτάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής και μέσω Αναφοράς στη Βουλή σημειώνοντας στο συνοδευτικό του έγγραφο:

«Καταθέτω ως Αναφορά τις προτάσεις της «Συντονιστικής Επιτροπής Πυροπλήκτων της Ανατολικής Μάνης», συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τις ανάγκες που υπάρχουν και τις τυχόν αλλαγές, που πρέπει να γίνουν στις διαδικασίες καταγραφών και αποζημιώσεων.

Στην επιστολή καταγράφονται έντεκα προτάσεις σχετικά με τον ΕΛΓΑ, τους νέους αγρότες, τους μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, τη διασαφήνιση για το ποιος είναι ο δικαιούχος της κρατικής αρωγής, τη μείωση του φορολογικού συντελεστή, επιδότηση δεξαμενών, τη δυνατότητα αλλαγής των καλλιεργειών.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.»Ο βουλευτής Λακωνίας δήλωσε σχετικά με τη συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή των Πυρόπληκτων Ανατολικής Μάνης: «Είναι συνεχής η επικοινωνία και η μέριμνα για τις ξεχωριστές περιπτώσεις των πυρόπληκτων και γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν στο τέλος το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας. Έχω επανειλημμένως δηλώσει ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη και απαιτεί τη συνεργασία όλων μας, για να βγούμε στο τέλος πιο δυνατοί και να αντιμετωπιστούν τα πολύ μεγάλα προβλήματα που προξένησαν οι πυρκαγιές.»

Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ