Λαμπρή πανήγυρη στον Ι.Ν. Παναγίας Γιάτρισσας Κοκκινόραχης – Τιμήθηκε ο ιεροψάλτης Ν. Κονιδάρης


Το Γενέσιον της Θεοτόκου εόρτασε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 η Εκκλησία μας και στον περικαλλή Ι.Ν. Παναγίας Γιάτρισσας Κοκκινόραχης τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου.

Στην ομιλία του, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας μίλησε αρχικά για το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, που πάντα στέκει στο πλευρό μας για να μας παρηγορήσει, να μας εμψυχώσει και να μας καθοδηγήσει. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον επί πενήντα και πλέον χρόνια ιεροψάλτη της Ενορίας Κοκκινόραχης κ. Νικόλαο Κονιδάρη, τον οποίο η Ιερά Μητρόπολή μας θέλησε να τιμήσει. Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας επαίνεσε τον τιμώμενο ιεροψάλτη για την πολυετή και συνεπή ιεροψαλτική του διακονία, το ορθόδοξο ήθος και την χριστιανική οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Μετά την επίδοση του επαίνου, ο κ. Κονιδάρης εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του για την εξαιρετική τιμή. Στη συνέχεια ευχαρίστησε θερμά τον Πανάγαθο Θεό που τον αξίωσε να συνδράμει το έργο της τοπικής Εκκλησίας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την τιμή, αλλά κυρίως για την αγάπη και τις πολύτιμες συμβουλές του, τον εφημέριο Κοκκινόραχης Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου για την άριστη συνεργασία επί 23 συναπτά έτη, τον μακαριστό Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κυρό Κυπριανό για την αμέριστη στήριξή του, τον αείμνηστο αδελφό του Αρχ. Σεβαστιανό Κονιδάρη, τον δάσκαλό του Στυλιανό Κονάνο και όσους ακόμα τον στήριξαν από τα πρώτα του βήματα στην ψαλτική τέχνη.

(φώτο: Γεώργιος Βαμβαλής και Σπύρος Κονιδάρης)





Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ