Πραγματοποίηση Αγιασμού θεμελίωσης για το νέο κτίριο του Λιμεναρχείου Νεάπολης ΒοιώνΑγιασμός θεμελίωσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28-09-2021 στην Νεάπολη Βοιών, στο χώρο όπου ανεγείρεται το νέο κτίριο του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Παναγιώτης Αρώνης.

Στον αγιασμό από την Δημοτική Αρχή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηρακλής Τριχείλης, οι αντιδήμαρχοι Κουτσονικολής Χαράλαμπος και Μαρούσης Χαράλαμπος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μονεμβασίας Καλογερίνης Ηλίας, ο Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μπουτέρης, καθώς και τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου και δημοτικοί σύμβουλοι Ραφαηλίδη Βασιλική και Μαυρομμάτης Παναγιώτης.

Από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μονεμβασίας παρευρέθηκε ο Σταθάκης Παρασκευάς, που είναι και ο επιβλέπων μηχανικός του έργου.

Από την Λιμενική Αρχή Νεάπολης παρευρέθη ο Λιμενάρχης Αντιπλοίαρχος Μοτσάκος Θεόδωρος και η Υπολιμενάρχης Πλωτάρχης Χριστοφοράκη Βασιλική.

Το κτίριο του Λιμεναρχείου Νεάπολης κατασκευάζεται σε οικοπεδική έκταση που βρίσκεται εντός του σχεδίου πόλης με αποκλειστική χρήση Λιμεναρχείο την οποία παραχώρησε ο Δήμος για το σκοπό αυτό.

Η κατασκευή του κτιρίου συνολικού προϋπολογισμού 796.906,00 ευρώ χρηματοδοτείται από το Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής με αρχικό προϋπολογισμό 180.000 ευρώ, ενώ έχει εξασφαλιστεί για το 2021 και επιπλέον πίστωση 150.000 ευρώ.

Η συνολική μελέτη του κτιρίου (Τοπογραφικά, Αρχιτεκτονικά, Στατικά και Ηλεκτρομηχανολογικά ) έγινε από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μονεμβασίας, καθώς και η δημοπράτηση του έργου.

Ανάδοχος της πρώτης φάσης του έργου προϋπολογισμού 180.000 ευρώ, είναι ο Γ.& Π. Κουτσούκαλης Ο.Ε. με ποσοστό έκπτωσης 39%.

Το νέο διώροφο κτίριο Λιμεναρχείου θα έχει δομημένη συνολική επιφάνεια 514,15 τετραγωνικά μέτρα και θα στεγάσει μαζί και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μονεμβασίας.

Το νέο κτίριο πληροί τις προδιαγραφές βιοκλιματικού σχεδιασμού.

Δελτίο τύπου

Φωτογραφικό υλικό


Σχόλια

BANNER 2

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ...Πάγωσαν οι Μολάοι

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ