Στην 85η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος ΣπάρτηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην 85η Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία ήταν αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν - Παρόν- Μέλλον, παραβρέθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας.

Εκεί επισκέφτηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Παναρίτη ενώ ακολούθησαν συναντήσεις με τους Υπουργούς, Άμυνας κ.Νίκο Παναγιωτόπουλο, Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιο Λιβανό, Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, με Προέδρους άλλων Επιμελητηρίων και με τον Πρόεδρο της ΣΤΑ.ΣΥ. και Μετρό, κ. Χάρη Δαμάσκο με τη βοήθεια του οποίου ο Δήμος Σπάρτης θα πραγματοποιήσει διαφημιστική καμπάνια στο Μετρό Αθηνών.

Παραβρέθηκε επίσης, στην εκδήλωση του ICC WΟMEN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπου συναντήθηκε με τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Κώστα Γκιουλέκα, την τ.Υφυπουργό κ. Φωτεινή Αραμπατζή, τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, κ. Χρίστο Δήμα και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Λίγο πριν επιστρέψει στη Σπάρτη είχε συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.


Το απόγευμα του Σαββάτου, παρακολούθησε στο ΙΝΕΒΥΠ στο Μυστρά την Εκδήλωση για την παρουσίαση του Λευκώματος για τα 125 Χρόνια του Σπαρτιατικού ΓΣ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, Βουλευτές, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και Υπηρεσιών, της Εκκλησίας, αθλητικών οργανισμών, αθλητές, γυμναστές, παλαίμαχοι και πολίτες με αγάπη για τον αθλητισμό.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr