20% ΕΚΠΤΩΣΗ για τους Σπαρτιάτες από την Egyptair - Μέγα Χορηγό της Επιστημονικής Ημερίδας «Η Σπάρτη συναντά την Αλεξάνδρεια»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Egyptair, Μέγας Χορηγός της Επιστημονικής Ημερίδας «Η Σπάρτη συναντά την Αλεξάνδρεια» που συνδιοργανώνουν το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021, 18:00-21:00 στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης, στα πλαίσια της γενναιόδωρης προσφοράς της, ανακοινώνει ειδικές τιμές αεροπορικών εισιτήριων μόνο για τους πολίτες του Δήμου Σπάρτης.

Συγκεκριμένα, προσφέρει 20% έκπτωσή από Αθήνα για όλους τους προορισμούς για εισιτήρια που θα εκδοθούν τον μήνα Οκτώβριο 2021 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε:

Τηλέφωνα: 210 9212818-820

E-mail: athens_res@egyptair.com & athens_to@egyptair.com

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Egyptair και ελπίζουμε ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες θα επωφεληθούν από αυτή την ευγενική κίνηση της εταιρείας!

Η Διευθύντρια της Egyptair Ελλάδος θα παραστεί στην Ημερίδα με φυσική παρουσία και προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους (ταξιδιωτικά γραφεία, τοπικούς παραγωγούς κ.ο.κ.) να παραστούν και να διερευνήσουν πιθανές επαγγελματικές προοπτικές με την εταιρεία.

Η ιστορία της Σπάρτης μπορεί και πρέπει να γίνει κινητήριος δύναμη οικονομικής εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του Δήμου μας.Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr