Προβολή Λακωνικών Προϊόντων στην Πανηπειρωτική έκθεση που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2021Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις/μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει την προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων της Πελοποννήσου στην Πανηπειρωτική Έκθεση που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2021. Η δράση έρχεται ως συνέχεια της προβολής των Πελοποννησιακών Προϊόντων στην ΔΕΘ 2021. Τα προϊόντα που συμμετείχαν στο Περίπτερο της Περιφέρειας στη ΔΕΘ θα μεταφερθούν για την προβολή τους και στην Πανηπειρωτική Έκθεση.

Οι λακωνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους και έντυπο διαφημιστικό υλικό στην Πανηπειρωτική Έκθεση θα πρέπει να τα αποστείλουν στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, συσκευασμένα με την ένδειξη τόσο του περιεχομένου, όσο και των στοιχείων της επιχείρησης. Το Επιμελητήριο θα φροντίσει για τη μεταφορά τους στην Περιφέρεια κι από εκεί θα μεταφερθούν στην έκθεση όπου προσωπικό της Περιφέρειας θα φροντίσει για την τοποθέτηση και την προβολή τους.

Οι επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει στη προβολή προϊόντων τους στη ΔΕΘ δεν χρειάζεται να αποστείλουν εκ νέου δείγματα.

Για τυχόν ερωτήματα και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος.

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Diafimistes.gr

e-info.gr