Προβολή Λακωνικών Προϊόντων στην Πανηπειρωτική έκθεση που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2021Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις/μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει την προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων της Πελοποννήσου στην Πανηπειρωτική Έκθεση που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2021. Η δράση έρχεται ως συνέχεια της προβολής των Πελοποννησιακών Προϊόντων στην ΔΕΘ 2021. Τα προϊόντα που συμμετείχαν στο Περίπτερο της Περιφέρειας στη ΔΕΘ θα μεταφερθούν για την προβολή τους και στην Πανηπειρωτική Έκθεση.

Οι λακωνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους και έντυπο διαφημιστικό υλικό στην Πανηπειρωτική Έκθεση θα πρέπει να τα αποστείλουν στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, συσκευασμένα με την ένδειξη τόσο του περιεχομένου, όσο και των στοιχείων της επιχείρησης. Το Επιμελητήριο θα φροντίσει για τη μεταφορά τους στην Περιφέρεια κι από εκεί θα μεταφερθούν στην έκθεση όπου προσωπικό της Περιφέρειας θα φροντίσει για την τοποθέτηση και την προβολή τους.

Οι επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει στη προβολή προϊόντων τους στη ΔΕΘ δεν χρειάζεται να αποστείλουν εκ νέου δείγματα.

Για τυχόν ερωτήματα και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος.

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ