ΣΚΑΛΑ ΓΕΦΥΡΑ - ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ το πρώτο στάδιο της μελέτης κατασκευής νέας γέφυρας στον ποταμό ΕυρώταΑποφάσεις για σειρά σημαντικών έργων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα, Τρίτη 24 Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων, προέβη στην κατακύρωση του αναδόχου για το με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ έργο της συντήρησης της επαρχιακής οδού 19 Ρειτό – Σοφικό – Αγγελόκαστρο, στην Κορινθία, όπως επίσης και στην έγκριση της διαδικασίας αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής για το προϋπολογισμού 890.000 ευρώ έργο της συντήρησης, ανακατασκευής και αποκατάστασης αντιπλημμυρικών υποδομών της εθνικής οδού Ισθμού – Επιδαύρου και των λοιπών οδικών αξόνων στις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Κορινθίας.

Στη σημερινή της συνεδρίαση, εξ άλλου, η Επιτροπή ενέκρινε το πρώτο στάδιο της μελέτης κατασκευής νέας γέφυρας στον ποταμό Ευρώτα, στη Σκάλα, κοντά στην υφιστάμενη μεταλλική.

Εγκρίθηκε επίσης, το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού αξιολόγησης οικονομικών προσφορών και ανάδειξης προσωρινού αναδόχου στον διαγωνισμό για τον καθαρισμό των ποταμών Παμίσου και Αρι, στη Μεσσηνία, με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή προέβη σήμερα στην έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας ανάδειξης προσωρινού μειοδότη για το έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Τρίπολη – Βαλτέτσι, προϋπολογισμού 250,000 ευρώ.


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ