Συνδρομή προς τους πυρόπληκτους της Περιφέρειας με τρόφιμα και φάρμακα – άμεση προμήθεια ζωοτροφώνΔέματα με τρόφιμα και φάρμακα για τους πυρόπληκτους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που απέστειλε ο Δήμος Καισαριανής έφθασαν σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Οπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, την εν λόγω βοήθεια -και την όποια παρόμοια συνδρομή από την υπόλοιπη Ελλάδα- κατανέμει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας στις Διευθύνσεις Πρόνοιας των πληγεισών Π.Ε. Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, απ’ όπου προωθούνται στις πυρόπληκτες περιοχές των εν λόγω Περιφερειακών Ενοτήτων.

Ο περιφερειάρχης επανέλαβε πως ό,τι βοήθεια συγκεντρώνεται για τον πληγέντα πληθυσμό από πολίτες των πυρόπληκτων Περιφερειακών Ενοτήτων (Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία) θα κατευθύνεται μέσω των κατά τόπους Διευθύνσεων Πρόνοιας στον δήμο ή τους δήμους των εν λόγω Π.Ε. που έχουν πρόβλημα.

Παράλληλα, ό,τι βοήθεια φθάνει στην Τρίπολη από τις μη πληγείσες Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου ή από άλλες περιοχές της χώρας μας, θα διανέμεται ισομερώς στις πληγείσες περιοχές.ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

Στο μεταξύ, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας έδωσε σήμερα γραπτή οδηγία προς τους αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας να προβούν άμεσα στην αγορά ζωοτροφών αξίας 10.000 ευρώ, προκειμένου αυτές να διατεθούν το συντομότερο δυνατό στους κτηνοτρόφους των πληγεισών περιοχών για να καλύψουν τις πρώτες ανάγκες για την παροχή τροφής στα ζώα τους.

Οπως τόνισε ο περιφερειάρχης, από μεθαύριο Παρασκευή αναμένεται να φθάσουν στην Περιφέρειας ζωοτροφές που παρέχονται ως βοήθεια από άλλες περιοχές της χώρας μας. Η διανομή τους θα γίνει μέσω των ΔΑΟΚ των Π.Ε. Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr