Οι πρώτες αποτιμήσεις των ζημιών στα πυρόπληκτα

 


Η πρώτη καταγραφή των αποτιμήσεων των ζημιών από τις πυρκαγιές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε Λακωνία, Αρκαδία, Μεσσηνία -αλλά και των προηγηθεισών σε Αργολίδα και Κορινθία- θα γίνει σε ευρεία τηλεδιάσκεψη που συγκαλεί ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στις 11 το πρωί, Τετάρτη 18 Αυγούστου.

Τα συμπεράσματα από την σύσκεψη, με τη συμμετοχή αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών στελεχών, θα μεταφερθούν άμεσα στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, σε επικοινωνία που θα έχει στη συνέχεια ο περιφερειάρχης μαζί του.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας είχε σήμερα Τρίτη 17 Αυγούστου επικοινωνία με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, αρμόδιο για την φορολογική πολιτική και την δημόσια περιουσία.

Αντικείμενο της συζήτησης του περιφερειάρχη με τον υφυπουργό ήταν η ανάγκη να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία όσον αφορά το θέμα των καθαρισμών στα ρέματα και ποτάμια, έτσι ώστε η Περιφέρεια να μπορέσει να παρέμβει άμεσα για την αποτροπή επικίνδυνων φαινομένων που ενδέχεται να προκύψουν από τις κακοκαιρίες τον ερχόμενο χειμώνα.

Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG