Σύντομα εγκύκλιος του υπ. Οικονομικών που θα αφορά στην διευκόλυνση άμεσης παρέμβασης για τα αντιπλημμυρικά στις καμένες περιοχές



Σύντομα θα υπάρξει εγκύκλιος από το υπουργείο Οικονομικών που θα αφορά στην διευκόλυνση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προς την άμεση εκ μέρους της παρέμβαση για αντιπλημμυρικά έργα και δράσεις στις καμένες περιοχές.

Αυτό γνωστοποιήθηκε προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα από το γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, αρμόδιου για την φορολογική πολιτική και την δημόσια περιουσία, σε απάντηση στο σχετικό αίτημα που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε διατυπώσει με σχετική του επιστολή στο εν λόγω κυβερνητικό στέλεχος.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, έχει ζητήσει από τον υφυπουργό να προβεί στην έκδοση εγκυκλίου οδηγίας όσον αφορά την δυνατότητα για άμεση επέμβαση -καθαρισμού και κατασκευής αναγκαίων τεχνικών και αντιπλημμυρικών έργων, τόσο στις ορεινές, όσο και στις πεδινές κοίτες- στις καμένες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τις πρόσφατες πυρκαγιές του τρέχοντα μήνα Αυγούστου.

Στην απάντηση που ελήφθη σήμερα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την διευθύντρια του γραφείου του Απ. Βεσυρόπουλου, σημειώνονται τα εξής:

“Σε απάντηση της κάτωθι αλληλογραφίας, σας ενημερώνουμε ότι θα εκδοθεί σχετική εγκύκλιος οδηγιών επίσπευσης των διαδικασιών για τη διαχείριση των τυχόν προϊόντων αμμοληψίας από τον καθαρισμό των υδατορεμάτων, στο επίπεδο που αφορά στις αρμοδιότητες του υπουργείου Οικονομικών και των Κτηματικών Υπηρεσιών”.





Την επιστολή του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ.


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ