Σύντομα εγκύκλιος του υπ. Οικονομικών που θα αφορά στην διευκόλυνση άμεσης παρέμβασης για τα αντιπλημμυρικά στις καμένες περιοχέςΣύντομα θα υπάρξει εγκύκλιος από το υπουργείο Οικονομικών που θα αφορά στην διευκόλυνση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προς την άμεση εκ μέρους της παρέμβαση για αντιπλημμυρικά έργα και δράσεις στις καμένες περιοχές.

Αυτό γνωστοποιήθηκε προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα από το γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, αρμόδιου για την φορολογική πολιτική και την δημόσια περιουσία, σε απάντηση στο σχετικό αίτημα που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου είχε διατυπώσει με σχετική του επιστολή στο εν λόγω κυβερνητικό στέλεχος.

Ο περιφερειάρχης, ειδικότερα, έχει ζητήσει από τον υφυπουργό να προβεί στην έκδοση εγκυκλίου οδηγίας όσον αφορά την δυνατότητα για άμεση επέμβαση -καθαρισμού και κατασκευής αναγκαίων τεχνικών και αντιπλημμυρικών έργων, τόσο στις ορεινές, όσο και στις πεδινές κοίτες- στις καμένες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τις πρόσφατες πυρκαγιές του τρέχοντα μήνα Αυγούστου.

Στην απάντηση που ελήφθη σήμερα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την διευθύντρια του γραφείου του Απ. Βεσυρόπουλου, σημειώνονται τα εξής:

“Σε απάντηση της κάτωθι αλληλογραφίας, σας ενημερώνουμε ότι θα εκδοθεί σχετική εγκύκλιος οδηγιών επίσπευσης των διαδικασιών για τη διαχείριση των τυχόν προϊόντων αμμοληψίας από τον καθαρισμό των υδατορεμάτων, στο επίπεδο που αφορά στις αρμοδιότητες του υπουργείου Οικονομικών και των Κτηματικών Υπηρεσιών”.

Την επιστολή του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr