ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΡΔΟΥ για το θάνατο του Λάμπρου Βουρβουριώτη.Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε, χθες το πρωί, Τετάρτη 7 Ιουλίου, η είδηση για τον χαμό του πρώην Δημάρχου Δήμου Γεροθρών Λάμπρου Βουρβουριώτη.

Ο Λάμπρος Βουρβουριώτης γεννήθηκε 31-07-1931 και ήταν παντρεμένος με την Ασημίνα Μπεχράκη. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Γερακίου για το διάστημα 1995-1998 και Δήμαρχος του Δήμου Γερονθρών το διάστημα 1999-2002 . Η αφοσίωση του η ενεργητικότητά του αλλά και η συνεχής προσπάθειά του με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του , άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα του στο Δήμο Γερονθρών.

Πριν την ενασχόληση του με τα κοινά είχε αποφοιτήσει από την Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης και υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός στο δημοτικό σχολείο Γερακίου για πολλά χρόνια. Στην συνέχεια και αφού ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευση του στην Αθήνα μετατέθηκε στο δημοτικό σχολείο Χαλανδρίου από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος και το Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζουν τα θερμά κι ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του και στους οικείους του.


Σχόλια

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr