Στο Υπουργείο Τουρισμού Βερούτης – Δαβάκης για μαρίνες, καταδυτικά πάρκα και πεδία αναρρίχησης


Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης είχαν ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θοδωρής Βερούτης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η χάραξη ενός πλαισίου συνεργασίας και συντονισμού απευθείας με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού για την προώθηση, την κατασκευή και την αναβάθμιση τουριστικών λιμένων, καταδυτικών πάρκων και πεδίων αναρρίχησης στη Λακωνία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:

Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Βίκυ Λοΐζου είχαμε σήμερα το απόγευμα στο γραφείο της, ο Αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Βερούτης και εγώ, σχετικά με τις προοπτικές που ανοίγονται για τη Λακωνία μέσω της κατασκευής τουριστικών λιμένων, καταδυτικών πάρκων και πεδίων αναρρίχησης.

Κατά την πρώτη μας αυτή συνάντηση και σε συνέχεια της συνεργασίας που είχαμε πριν λίγο καιρό με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θοδωρή Σκυλακάκη, ενημερώσαμε τη Γενική Γραμματέα για την παρούσα κατάσταση, τα υπό μελέτη έργα και τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχουν οι μαρίνες, τα καταδυτικά πάρκα και τα πεδία αναρρίχησης στη Λακωνία, όπως στο Κυπαρρίσι και στον Άγιο Νικόλαο Βοιών και την προσκαλέσαμε να μας επισκεφθεί για να έχει προσωπική άποψη.

Η κ. Λοΐζου συμφώνησε για τις μεγάλες προοπτικές που έχουν οι συγκεκριμένες προτάσεις και μας ενημέρωσε για τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες ένταξης των σχετικών έργων στο Ταμείο Ανάκαμψης και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία. Αποδέχθηκε μάλιστα με χαρά την πρόταση να επισκεφθεί τη Λακωνία.

Συμφωνήσαμε να κινηθούμε με συντονισμένα βήματα για τη συνδιαμόρφωση στρατηγικής χάραξης για την υλοποίηση τουριστικών έργων.


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ