"Αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο. Δανειστική Βιβλιοθήκη, μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Νοσοκομείου Μολάων"

 
Νεοκλής Κρητικος: Αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο. Δανειστική Βιβλιοθήκη, μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Νοσοκομείου Μολάων.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του WinCancer, οι οποίοι με βασικό σκοπό να μεταδώσουν αισιοδοξία, να βοηθήσουν στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο και των οικείων τους, με τις πολύπλευρες δράσεις και δραστηριότητες τους, έχουν δημιουργήσει έναν πρωτοπόρο θεσμό στον ελληνικό χώρο. Μια μικρή στην αρχή ομάδα, η οποία ακολούθησε τα χνάρια του αείμνηστου Δημήτρη Σιάχου, ο οποίος όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο αποφάσισε να δώσει την μάχη του δημόσια, θέλοντας να σπάσει το στερεότυπο του καρκινοπαθή, την προκατάληψη, την απομόνωση και τον στιγματισμό του ανθρώπου που νοσεί.

Στις πολύπλευρες δράσεις του WinCancer, έρχεται σήμερα να προστεθεί η 4η Βιβλιοθήκη, αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο μας των Μολάων.

Σκοπός να δημιουργηθεί μια γωνιά αισιοδοξίας και ανάπαυλας. Να δανείζονται τα βιβλία οι ασθενείς, οι φροντιστές και το προσωπικό του Νοσοκομείου. Με στόχο η συγκεκριμένη δράση (μια από τις πολλές της WinCancer) να βοηθήσει στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο και των οικείων τους. Να ευαισθητοποιηθεί ακόμα περισσότερο η ελληνική πολιτεία, για θέματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς. Μια αξιέπαινη προσπάθεια για την οποία τους ευχαριστούμε, ενώ συγχρόνως συγχαίρουμε και όλους όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, στο πρόσωπο του υποδιοικητή κ. Κωνσταντίνου Κορωνιού.

Ο καρκίνος πρέπει να πάψει να είναι στίγμα,

ο καρκίνος δεν ξορκίζεται αλλά αντιμετωπίζεται …

δεν τον φοβόμαστε, ο καρκίνος νικιέται. Συνεχίζουμε!

Γιατί ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι κοινός και μας αφορά όλους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Κωτσιόπουλος Ιωάννης, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Ι. Καρβέλη, ο συνάδελφος βουλευτής κ. Αθ. Δαβάκης, η Διοικήτρια του Γεν Νοσοκ. Λακωνίας κ. Ε. Παπαγεωργίου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θ. Βερούτης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μονεμβασίας κ. Κ. Μαυρομιχάλης, συνάδελφοι Ιατροί και προσωπικό του Νοσοκομείου και βέβαια η πρόεδρος του WinCancer κ. Πίστη Κρυσταλλίδου. Οικοδεσπότης ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων κ. Κ. Κορωνιόςτον οποίο και συγχαίρουμε, αυτή τη φορά, για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.Νεοκλής Δ. Κρητικός

Βουλευτής Λακωνίας

Νέα Δημοκρατία
 

Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ