ΚΡΗΤΙΚΟΣ: «Σημαντική η Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Βαμβακού Λακωνίας»



Νεοκλής Κρητικός προς Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Σημαντική η Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Βαμβακού Λακωνίας»

Αναφορά μέσω της Βουλής των Ελλήνων κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα σχετικά με το αίτημα του Δήμου Σπάρτης για παραχώρηση μέρους των κτιρίων του Δασονομείου Βαμβακούς για την Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

Ο κ.Κρητικός στο τέλος της Αναφοράς του σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση του Υπουργείου, να παραχωρήσει τη χρήση μέρους των κτιρίων του Δασονομείου για τη δημιουργία πυροσβεστικού κλιμακίου, καθώς θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης, αλλά και αντιμετώπισης του κινδύνου της φωτιάς.»

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς του κ.Κρητικού προς τον κ.Σκρέκα.

«Προς: Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα

Καταθέτω ως Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα συνημμένα τα κάτωθι:


Την επιστολή του Δημάρχου Σπάρτης κ.Πέτρου Δούκα προς το Δασαρχείο Σπάρτης στις 28 Απριλίου 2021, όπου ζητά την παραχώρηση χρήσης κτιρίων για την Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Δήμο Σπάρτης με έδρα την Βαμβακού Λακωνίας, με αρ. πρωτ. 7767.


Απαντητική επιστολή από το Δασαρχείο Σπάρτης στον Δήμο Σπάρτης στις 31 Μαΐου 2021 με αρ. πρωτ. 81401, στην οποία ενημερώνουν ότι τα αναφερόμενα στην επιστολή του Δημάρχου κτίρια ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και η διαχείριση τους ασκείται από τον Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Συνεπώς προτρέπει να αιτηθεί ο Δήμος την παραχώρηση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Επιστολή του Συνδέσμου των Απανταχού Βαμβακιτών «Η ΒΑΜΒΑΚΟΥ» προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα με τίτλο «Παραχώρηση μέρους του Δασονομείου Βαμβακούς για την εγκατάσταση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Βαμβακού Λακωνίας» στις 31 Μαίου 2021.


Επιστολή του Τμήματος Μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης με τίτλο «Παραχώρηση χρήσης κτιρίων για την Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Δήμο Σπάρτης με έδρα την Βαμβακού Λακωνίας» και αρ. πρωτ. 10145 προς τη Διεύθυνση Δασικών Έργων και Υποδομών, της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις 9 Ιουνίου 2021.

Είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση του Υπουργείου, να παραχωρήσει τη χρήση μέρους των κτιρίων του Δασονομείου για τη δημιουργία πυροσβεστικού κλιμακίου, καθώς θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης, αλλά και αντιμετώπισης του κινδύνου της φωτιάς.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.


Ο αναφέρων βουλευτής


ΝΕΟΚΛΗΣ Δ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Βουλευτής Π.Ε. Λακωνίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»



Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ