ΚΡΗΤΙΚΟΣ: «Σημαντική η Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Βαμβακού Λακωνίας»Νεοκλής Κρητικός προς Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Σημαντική η Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Βαμβακού Λακωνίας»

Αναφορά μέσω της Βουλής των Ελλήνων κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα σχετικά με το αίτημα του Δήμου Σπάρτης για παραχώρηση μέρους των κτιρίων του Δασονομείου Βαμβακούς για την Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

Ο κ.Κρητικός στο τέλος της Αναφοράς του σημείωσε: «Είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση του Υπουργείου, να παραχωρήσει τη χρήση μέρους των κτιρίων του Δασονομείου για τη δημιουργία πυροσβεστικού κλιμακίου, καθώς θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης, αλλά και αντιμετώπισης του κινδύνου της φωτιάς.»

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς του κ.Κρητικού προς τον κ.Σκρέκα.

«Προς: Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα

Καταθέτω ως Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα συνημμένα τα κάτωθι:


Την επιστολή του Δημάρχου Σπάρτης κ.Πέτρου Δούκα προς το Δασαρχείο Σπάρτης στις 28 Απριλίου 2021, όπου ζητά την παραχώρηση χρήσης κτιρίων για την Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Δήμο Σπάρτης με έδρα την Βαμβακού Λακωνίας, με αρ. πρωτ. 7767.


Απαντητική επιστολή από το Δασαρχείο Σπάρτης στον Δήμο Σπάρτης στις 31 Μαΐου 2021 με αρ. πρωτ. 81401, στην οποία ενημερώνουν ότι τα αναφερόμενα στην επιστολή του Δημάρχου κτίρια ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και η διαχείριση τους ασκείται από τον Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Συνεπώς προτρέπει να αιτηθεί ο Δήμος την παραχώρηση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Επιστολή του Συνδέσμου των Απανταχού Βαμβακιτών «Η ΒΑΜΒΑΚΟΥ» προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα με τίτλο «Παραχώρηση μέρους του Δασονομείου Βαμβακούς για την εγκατάσταση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Βαμβακού Λακωνίας» στις 31 Μαίου 2021.


Επιστολή του Τμήματος Μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης με τίτλο «Παραχώρηση χρήσης κτιρίων για την Ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Δήμο Σπάρτης με έδρα την Βαμβακού Λακωνίας» και αρ. πρωτ. 10145 προς τη Διεύθυνση Δασικών Έργων και Υποδομών, της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις 9 Ιουνίου 2021.

Είναι πολύ σημαντική η ανταπόκριση του Υπουργείου, να παραχωρήσει τη χρήση μέρους των κτιρίων του Δασονομείου για τη δημιουργία πυροσβεστικού κλιμακίου, καθώς θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης, αλλά και αντιμετώπισης του κινδύνου της φωτιάς.

Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.


Ο αναφέρων βουλευτής


ΝΕΟΚΛΗΣ Δ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Βουλευτής Π.Ε. Λακωνίας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr