2.700.000 ευρώ για την κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος Δήμου ΕλαφονήσουΑποφάσεις για σημαντικά θέματα έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη συνεδρίασή της σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε την υποβολή πρότασης για την ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου του με προϋπολογισμό 26.000.000 ευρώ οδικού έργου που αφορά βελτιώσεις στο τμήμα Αγία Ελεούσα – Αρκαδικό.

Ενέκρινε επίσης την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βέλου – Βόχας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το προϋπολογισμού 330.000 ευρώ έργο αποκατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα και την προμήθεια μεταλλικής κερκίδας 510 θέσεων στο γήπεδο Ζευγολατιού.

Από την Επιτροπή εγκρίθηκε εξ άλλου και το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ελαφονήσου για την κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος, προϋπολογισμού 2.700.000 ευρώ.

Εγκρίθηκαν ακόμα, α) το πρακτικό αποσφράγισης προσφορών και η απευθείας ανάθεση, λόγω κατεπείγοντος, των έργων αποκατάστασης και προστασίας της δυτικής πτέρυγας της μονής Αγίου Νικολάου Καλτεζών, με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, β) το πρακτικό του σταδίου ανάδειξης προσωρινού αναδόχου στο προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ έργο επισκευής του κρηπιδώματος του παλαιού προσήνεμου μώλου στο λιμάνι της Κυπαρισσίας και γ) το πρακτικό του σταδίου ανάδειξης προσωρινού αναδόχου στο έργο για την σταθεροποίηση των βραχωδών πρανών του κάστρου της Μονεμβασιάς.

Τέλος, εκτός ημερησίας διάταξης, έγινε η έγκριση του πρακτικού για οριστικό ανάδοχο στο έργο κατασκευής του γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.


Σχόλια

MOTOPLACE

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr