Λεύκωμα με ήρωες και ηρωίδες του 1821Η «Επιτροπή των 200 χρόνων από το 1821» του Δήμου Σπάρτης, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου συνέταξαν, επιμελήθηκαν και εξέδωσαν ένα συνοπτικό – αντιπροσωπευτικό λεύκωμα των ηρώων και των ηρωίδων σχετικά με την δράση τους κατά την Επανάσταση του 1821 σ’ όλη την περιοχή ευθύνης του σημερινού Δήμου Σπάρτης (Ν. 3852/2010).

Το συγκεκριμένο λεύκωμα, σε μορφή τετραδίου, μετά από απόφαση και έγκριση της σχολικής δαπάνης του Ν. Π. του Σ.Ε.Π.Ε. του Δήμου, θα διανεμηθεί στους/στις μαθητές/τριες των ΄Ε και ΄ΣΤ τάξεων όλων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου, καθώς και ένα αντίτυπο στη διεύθυνση κάθε Σχολικής Μονάδας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα πλαίσια μιας εκ των πολλών δράσεων και εκδηλώσεων του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Παλιγγενεσία του Έθνους μας το 1821.

Από την αρχή, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας ανταποκρίθηκε ένθερμα στην πρόταση αυτή αφού πιστεύει πώς είναι ένας πρόσφορος τρόπος να μεταλαμπαδευτούν τα ιστορικά γεγονότα του τόπου μας στους μικρούς μας μαθητές.

Την επιμέλεια της έκδοσης του λευκώματος είχαν η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής και συντονίστρια της Επιτροπής “ΕΛΛΑΔΑ 1821 ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ”, κ. Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου και ο κ. Δημήτρης Μιχαλάκος, Αντιπρόεδρος της Α΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σπάρτης.

Εξώφυλλο Λευκώματος - Τετραδίου


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr