1η θέση και 9 μεγάλες βραβεύσεις για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στην Βερόνα της Ιταλίας9 μεγάλες βραβεύσεις για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου,

στην Βερόνα της Ιταλίας

Για 1η φορά, στον διεθνή διαγωνισμό AIPO D’ ARGENTO, ελληνικά γαστρονομικά ελαιόλαδα βραβεύονται:


Με το Νο.1 ελαιόλαδο στην κατηγορία του


Με 3 ελαιόλαδα στα Best In Class


Με 3 χρυσά & 3 ασημένια βραβεία


Μια μοναδική διάκριση πολύ υψηλού κύρους, με την 1η θέση και 9 συνολικά βραβεύσεις, σημειώθηκε στη Βερόνα της Ιταλίας, για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον αναγνωρισμένο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων Aipo d'Argento 2021.

Η 18η έκδοση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βερόνα της Ιταλίας, από 6 Απριλίου έως 13 Μαΐου 2021. Έχει γίνει εθνικό σημείο αναφοράς στην Ιταλία και ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς ελαιολάδου παγκοσμίως.

Ο "Aipo d'Argento" διενεργήθηκε για πρώτη φορά το 2004 και διοργανώνεται από την Διαπεριφερειακή Ένωση Παραγωγών Ελιάς της Βερόνας (Aipo) σε συνεργασία με το Ιταλικό Υπουργείο Γεωργίας, Τροφίμων και Δασικής Πολιτικής.

Από το 2011, το πάνελ γευσιγνωσίας του Aipo έχει αναγνωριστεί επίσημα από το Υπουργείο Γεωργίας, Τροφίμων της Ιταλίας (MIPAAF) για να πιστοποιεί την ποιότητα των παραγόμενων ελαιολάδων, μετά από ακριβή ανάλυση και αξιολόγηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους αποκλειστικά με τη μέθοδο ανάλυσης του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου (COI).

Έτσι, το πάνελ των εξειδικευμένων κριτών χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, καθώς και αυστηρότητα και επαγγελματισμό. Μετά την προκαταρκτική χημική ανάλυση κάθε ελαιολάδου, το πάνελ των κριτών διενεργεί την ατομική αξιολόγηση του κάθε δείγματος ελαιολάδου σε τέσσερις συνολικά φάσεις, διενεργώντας συνεχείς ελέγχους έως ότου δημιουργηθεί η τελική κατάταξη των ελαιολάδων.

Για το 2021 σημειώθηκε ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών του διαγωνισμού της Βερόνα, με πάνω από 610 ελαιόλαδα από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμήθηκαν με εξαιρετικά υψηλές βραβεύσεις και συγκεκριμένα :


1η θέση και το νικητήριο καλύτερο ελαιόλαδο Spicy Flavored, AIPO 2021


Δύο ελαιόλαδα στα Best In Class Flavored Vegetale
Με 3 χρυσά και 3 ασημένια βραβεία αλλά και πολύ υψηλές βαθμολογίες από τους ειδικούς γευσιγνώστες του Aipo.

Ειδικότερα, οι 9 μεγάλες βραβεύσεις στα βιολογικά gourmet ελαιόλαδα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου στην Βερόνα για το 2021 είναι:

MASTERPIECE Blend evoo – 1η θέση BEST Spicy Flavored

MASTERPIECE Blend evoo – ΧΡΥΣΟ βραβείο 2021– 3 Quality Drops

Το ελαιόλαδο Masterpiece Blend Evoo αναδείχτηκε το καλύτερο ελαιόλαδο όλου του διαγωνισμού της Ιταλίας για το 2021, στην κατηγορία του.

MAJESTIC Blend evoo - Best in Class 2021

MAJESTIC Blend evoo - Χρυσό Βραβείο 2021 – 3 Quality Drops

OLEOASTRON Gourmet Evoo - Best in Class 2021

OLEOASTRON Gourmet Evoo - Χρυσό Βραβείο 2021– 3 Quality Drops

SYLLEKTIKON Gourmet evoo - Ασημένιο Βραβείο 2021– 2 Quality Drops

ENIGMA Gourmet evoo - Ασημένιο Βραβείο 2021– 2 Quality Drops

GEMSTONE Blend evoo - Ασημένιο Βραβείο 2021– 2 Quality Drops

Όλες αυτές οι εξαιρετικά υψηλές βραβεύσεις στη Βερόνα της Ιταλίας, αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, με κορυφαία την ανάδειξη του ελαιολάδου Masterpiece Gourmet Evoo ως νικητή και Best Spicy Flavored Evoo του διαγωνισμού για το 2021.

Η μεγάλη αυτή διάκριση έρχεται ως συνέχεια της αντίστοιχης 1ης θέσης του ελαιολάδου Enigma Gourmet Evoo που κατέκτησε την 1η θέση στον EVO IOOC Italy 2021 και του ελαιολάδου Oleoastron Gourmet Evoo, που κατέκτησε την 1η θέση της Ιαπωνίας στον Japan Olive Oil Prize 2021.

Οι εννέα (9) μεγάλες αυτές διεθνείς βραβεύσεις στον Aipo d'Argento 2021, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 289 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων.Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr