Επίσκεψη Νεοκλή Κρητικού στον Νίκο Δένδια: «Η Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής»Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Επίσκεψη Νεοκλή Κρητικού στον Νίκο Δένδια: «Η Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής»

Επίσκεψη στον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής για να τον συγχαρεί από κοντά για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της πατρίδας μας, τα οποία είναι πολλά και σύνθετα.

Η Ελλάδα παραμένει ένας σταθερός πυλώνας Ειρήνης, Ευημερίας και Αλληλεγγύης μεταξύ των λαών και αποτελεί τα σταθερά και απαραβίαστα σύνορα της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ευχήθηκε στον Υπουργό καλή δύναμη στο έργο του ενόψει φυσικά και της σημερινής πολύ σημαντικής επίσκεψής του στη Μέση Ανατολή όπου ήδη έχει σειρά επαφών με τους ομολόγους του από το Ισραήλ και την Παλαιστίνη, όπως επίσης με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.Θεόφιλο.

Ο κ.Κρητικός μετά την επίσκεψη στον κ.Δένδια δήλωσε: «Η Ελλάδα μπαίνει και πάλι στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής. Η ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, αλλά και ευρύτερα η Ευρώπη θέλει μια Ελλάδα ισχυρή. Την έχουν ανάγκη!»


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

"Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον εξαιρετικό συνάδελφο μας..."

"Κάποιοι αντί να χαίρονται για τη πολύ μεγάλη επιτυχία του 40ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ...επιδιώκουν συστηματικά να δυσφημίσουν και τη Σπάρτη και τον φοβερό Αγώνα! "

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ