Επίσκεψη Νεοκλή Κρητικού στον Νίκο Δένδια: «Η Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής»Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Επίσκεψη Νεοκλή Κρητικού στον Νίκο Δένδια: «Η Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής»

Επίσκεψη στον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής για να τον συγχαρεί από κοντά για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της πατρίδας μας, τα οποία είναι πολλά και σύνθετα.

Η Ελλάδα παραμένει ένας σταθερός πυλώνας Ειρήνης, Ευημερίας και Αλληλεγγύης μεταξύ των λαών και αποτελεί τα σταθερά και απαραβίαστα σύνορα της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ευχήθηκε στον Υπουργό καλή δύναμη στο έργο του ενόψει φυσικά και της σημερινής πολύ σημαντικής επίσκεψής του στη Μέση Ανατολή όπου ήδη έχει σειρά επαφών με τους ομολόγους του από το Ισραήλ και την Παλαιστίνη, όπως επίσης με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.Θεόφιλο.

Ο κ.Κρητικός μετά την επίσκεψη στον κ.Δένδια δήλωσε: «Η Ελλάδα μπαίνει και πάλι στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με ισχυρή διπλωματία και άσκηση εξωτερικής πολιτικής. Η ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, αλλά και ευρύτερα η Ευρώπη θέλει μια Ελλάδα ισχυρή. Την έχουν ανάγκη!»


Σχόλια

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr