Στη Διεύθυνση Δασών Λακωνίας ο Θανάσης ΔαβάκηςΣτη Διεύθυνση Δασών Λακωνίας ο Θανάσης Δαβάκης

Συνάντηση με το Διευθυντή Δασών της Λακωνίας Ηλία Κοντάκο είχε χθες το πρωί ο Θανάσης Δαβάκης, για να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της διαδικασίας των δασικών χαρτών. Ο κ. Κοντάκος ενημέρωσε διεξοδικά τον κ. Δαβάκη και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο βασικό πρόβλημα της παύσης της λειτουργίας των Επιτροπών Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠΕΑ).

Μετά τη συνάντηση, ο Λάκωνας βουλευτής δήλωσε:

Σήμερα το πρωί, επισκέφθηκα τη Διεύθυνση Δασών Λακωνίας και συναντήθηκα με τον Διευθυντή της, Ηλία Κοντάκο, για να πληροφορηθώ σχετικά με την πορεία της διαδικασίας των δασικών χαρτών.

Αφού με ενημέρωσε διεξοδικά, εντόπισε ως βασικό πρόβλημα τη μη λειτουργία των Επιτροπών Εξέτασης Αντιρρήσεων (ΕΠΕΑ), οι οποίες έχουν παύσει να λειτουργούν από το 2019, γεγονός που αποτελεί τροχοπέδη στην όλη διαδικασία και μία ακόμη αιτία ταλαιπωρίας των πολιτών.

Επικοινώνησα αμέσως με τον Γενικό Διευθυντή Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και έμπειρο δασολόγο Βαγγέλη Γκουντούφα, θέσαμε το θέμα μαζί με τον κ. Κοντάκο και του ζήτησα την όσο το δυνατόν ταχύτερη επαναλειτουργία τους.

Σε απάντηση αυτών, ο Γενικός Διευθυντής μας ενημέρωσε, ότι η σύστασή τους σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Παράλληλα, ο Ηλίας Κοντάκος του έθεσε το σοβαρό ζήτημα της ελλιπούς στελέχωσης της υπηρεσίας από επιστημονικό προσωπικό.


Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr