Συνάντηση για την απογραφή αγροτικού κτηνοτροφικού κεφαλαίου



Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα 21 Απριλίου, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος με την υπεύθυνη της στατιστικής υπηρεσίας στη Μεσσηνία κ. Ξυπολίτου Γεωργία, για το θέμα της Απογραφής Γεωργίας Κτηνοτροφίας έτους 2021, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων. Συζήτησαν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος, το οποίο θα υλοποιηθεί με την εποπτεία και ευθύνη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ). Η απογραφή γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων διενεργείται κάθε δέκα χρόνια, αφορά το σύνολο της επικράτειας και προβλέπεται να ολοκληρωθεί 22 Ιουνίου, η δε συλλογή των δεδομένων θα γίνει μέσω ερωτηματολογίου.

Η ΠΕ Μεσσηνίας θα συμβάλει στο όλο εγχείρημα με υπαλλήλους για τη στελέχωση της Περιφερειακής Ομάδας Εργασίας (ΠΟΕ), αλλά και με την παραχώρηση του Αμφιθεάτρου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» για τη διενέργεια της συλλογής των στοιχείων από τους απογραφόμενους. Η όλη διαδικασία έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που ανέκυψαν λόγω της πανδημίας της νόσου του Κορωνοϊου (COVID-19).
Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι, η Περιφέρεια υποστηρίζει το πρόγραμμα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, σημείωσε τη σπουδαιότητα της απογραφής λόγω της αναφοράς της στον πρωτογενή τομέα, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους ιδιοκτήτες αγροτικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων να ανταποκριθούν με προθυμία και ειλικρίνεια, ώστε η συγκέντρωση των πρωτογενών δεδομένων να οδηγήσει στην επιτυχία της απογραφής.




Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ